Tiramisú al Te Verd

Data
9 de setembre de 2009
Creat per

Diuen que un bon recurs per combatre la síndrome post vacacional és realitzar activitats que et recordin les vacances durant els primers dies de retorn a la feina. En el meu cas, he posat en pràctica aquest consell preparant una recepta que vaig llegir aquest estiu mentre érem a les Dolomites:Una bona manera de fer turisme gastronòmic és investigar com són les revistes de cuina del país, és a dir, comprar l’equivalent a la nostra revista CUINA. L’any passat, que també vam anar a les Dolomites, vaig descobrir la fantàstica revista Sale&Pepe i em va agradar tant que me l’he tornat a comprar.

Un dels articles està dedicat a un menú especial per prendre a la piscina el dia de Ferragosto, la festa italiana del 15 d’agost. Les postres són una adaptació exòtica i original del clàssic tiramisú: es tracta de substituir el mascarpone per robiola (un formatge fresc semblant al mató), el cafè per te verd en pols, l’aroma d’ametlla de l’Amaretto per festucs, el sucre per mel i el cacau per canyella. El resultat és extraordinari, deliciós, exquisit i sorprenent. Té una textura suau semblant a la del tiramisú, però molt més lleuger i amb un gust totalment diferent.Potser no he superat la síndrome post vacacional, però almenys hem gaudit d’unes postres extraordinàries, je je je…

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *