Galetes de Festucs, Llima i Lemon Curd

Data
13 de setembre de 2009
Creat per

Dilluns passat vam fer el passi de fotos d’aquest estiu amb uns quants amics, el Pere, la Nesa, l’Òscar i la Carlota. Per picar entre foto i foto vaig preparar unes galetes ben gustoses i orginials:Es tractava que cadascú portés una tria de les 100 millors fotos de les vacances per tal de compartir-les amb la resta i seguir combatent la síndrome post vacacional, je je je… A més, vam aprofitar l’ocasió per batejar com a Cavallers Tresmilers a l’Òscar i la Carlota, ja que aquest estiu van pujar el seu primer cim de 3.000 metres.


Les galetes ens van agradar tant que van volar. Amb aquesta recepta, queden unes galetes cruixents i esponjoses, amb un gustet de llima i lemon curd deliciós. Els entrebancs de festucs aporten un contrast de textures sensacional.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per unes 40 galetes)

· 125g de farina
· 75g de mantega pomada
· 50g de sucre
· 1 rovell d’ou
· Un pessic de sal
· 2 cullerades abundants de lemon curd
· Ratlladura de pell de llima
· Una culleradeta de llevat Royal
· 50g de festucs picats

Preparació:

Barrejar la farina, la sal, el llevat i el sucre. Afegir la mantega i barrejar bé. Afegir el rovell, el lemond curd i la ratlladura de llima. Formar una bola, embolicar-la en paper film i deixar-la reposar a la nevera mitja hora.
Estirar la massa, tallar les galetes i coure-les al forn a 180º uns 10-12 minuts.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *