Compota de Raïm Blanc Moscat

Data
17 de setembre de 2009
Creat per

Després de les vacances, tot torna al seu ritme normal i es reprenen els costums habituals de durant l’any. La tradició de cada mes de fer una recepta de postres de la revista CUINA no en podia pas ser una excepció, de manera que aquesta és la que he triat pel mes de setembre:Setembre és el mes de la verema i la secció Les postres de Jordi Roca ens ho recorda creant tres dolços amb el raïm i el vi com a protagonistes: moscats, macabeus i Pedro Ximénez es combinen amb roses, préssecs, móres i regalèssia en un homenatge a una de les collites més esperades de l’any. La compota de raïm simbolitza la relació que s’estableix a les vinyes entre els ceps i els rosers fent un maridatge de roses i raïm. El resultat és una copa refrescant, plena d’aromes i sabors que ens transporten al moment a una vinya a punt de veremar.

Un detall, però, pels que teniu la revista, hi ha un petit lapsus entre les fotos de dues receptes que estan intercanviades…

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *