Quiche Dolça amb Fruites

Data
21 de setembre de 2009
Creat per

Ahir vam celebrar l’aniversari de la meva fillola amb un sopar familiar a casa seva. L’Olga ja té 7 anys! Per postres vaig portar aquest pastís, una quiche dolça que va tenir molt èxit:La festa familiar per celebrar l’aniversari de l’Olga sempre té molt poder de convocatòria, ja que ens serveix com a retrobament després de les vacances d’estiu. És el moment per explicar-nos les aventures dels viatges, ensenyar les fotos i posar-nos al dia del nou curs que hem començat. Entre els regals i les anècdotes, vam passar una vetllada ben divertida!

La recepta la vaig veure la setmana passada al programa Cuines de TV3, dedicada íntegrament a receptes de la pastisseria Uñó de Mataró. La facilitat, senzillesa d’ingredients i originalitat del pastís em van agradar moltíssim, de manera que vaig decidir fer-lo per aquesta ocasió tan especial. El vaig acompanyar amb una macedònia de fruites del bosc macerades, un complement ideal per a unes postres casolanes molt del gust de casa.

Un aclariment a la recepta: la recepta escrita de la web es deixa dos detalls que considero força importants i que sí surten al vídeo. D’una banda, a la crema de la quiche hi afegeix 15g de licor que li dóna un gustet deliciós. D’altra banda, a dins del farcit amb la crema hi afegeix uns trossos de préssec en almívar, que queden boníssims i donen textures diferents al pastís.

Aquí teniu la recepta:


Aquí teniu el vídeo:

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *