Classe d’octubre amb la Mirieia Carbó. Especial plats catalans.

Data
28 de setembre de 2009
Creat per

Qui té ganes de tornar a una de les fantàstiques classes gratuïtes de la Mireia Carbó al Caprabo? Des del mes de juny que no hi anem i jo en tinc moltes ganes, je je je…


Aquesta vegada ens ha reservat 30 places pel dijous 29 d’octubre a les 19:30h, amb un especial plats catalans que us encantarà: el trinxat de la Cerdanya, els canelons i la crema catalana, tres plats típics de la nostra cuina que tots hauríem de tenir al receptari de casa. Fantàstic, oi?

Si us sembla, fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, e-mail i el vostre número de tarja client Caprabo (si no en teniu, aneu a qualsevol súper Caprabo i la demaneu, és gratis i al moment us donen el número de client). Aniré fent llista fins arribar als 30 i després obriré llista d’espera.

Actualització a 30 de setembre: veient l’èxit de la convocatòria, la Mireia ens ha ampliat la reserva amb 10 places més, de manera que tots els que estàveu en llista d’espera podeu venir! Quina sort, oi? Moltes gràcies, Mireia, ets un sol!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aquest especial plats catalans entrarà al llibre dels rècords 🙂

Llista d’apuntats: Carme Arce, Graciela Ayala, Maruja Solano, Xaro Morral, Ma José Maicas, Cristina Brugarolas, Mònica Calle, Ma Teresa Suñer, Josep Bayé, Marta Barrientos, Rosa M Pérez, Anna Olivé, Maragda Royo, Patricia Mussons, Anna Muñoz, Joan Jové, Vanessa Granado, Gemma Serrano, Anna Genís, Marta Giralt, Laia Morral, Cristina Sanaüja, Ruben Hernández, Mònica Cristina, Sara Maria, Xavi Valls, Roser Soley, Sefa Costa, Marta Bono, Josep Colet, Glòria Moreno, Rosa Lleonart, María Rodríguez, Oscar Gomez, Cristina Couto, Laia Gomez i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos, que la nova temporada de classes ja ha començat!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *