Mossegades de Coco

Data
5 d'octubre de 2009
Creat per

Divendres passat amb l’Olga vam passar una tarda ben entretinguda a la cuina preparant aquestes clàssiques boletes de coco, una llepolia que vam regalar a la Montse, gran apassionada del coco:Aquesta vegada l’Aina havia d’anar a classe de teatre musical, de manera que després de deixar-la a música amb l’Olga ens vam posar mans a la massa (mai més ben dit, ens vam ben embrutar les mans!). Les boletes les vam fer amb dues classes de xocolata, blanca i amb llet, ja que a l’Olga no li agrada la xocolata blanca. Totes dues opcions queden igual de bones, però com que les clàssiques boletes són blanques aconsello fer-les amb la blanca, així el coco ganya protagonisme. Amb la proporció que he posat de sucre, queden com les de pastisseria, però un xic menys dolces, més al gust de casa 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per a unes 30 boletes)

· 250g de coco ratllat
· 100g de sucre
· 100g de xocolata blanca
· 4 clares d’ou

Preparació:

Ratllar la xocolata i barrejar-la amb la resta d’ingredients. Formar boletes petites i posar-les dins de papers arrissats de bombó. Coure-les al forn durant 10 minuts a 180º. Deixar refredar i servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *