Uva y Queso…

Data
13 d'octubre de 2009
Creat per

Aquest mes la Maragda de La Quinta de Luculus és l’amfitriona de l’HEMC-37 i ha proposat com a tema principal els aperitius i les tapes, tan de moda a la cuina actual. Per participar-hi he preparat aquest clàssic dolç-salat, un pica-pica deliciós per entretenir la gana abans de dinar:Ja ho diu la dita en castellà: uva y queso sabe a beso. No cal afegir gaire més… Complementat amb una nou, unes gotes de conyac i un polsim d’orenga, aquest petó es converteix en celestial 😉

hemc 37 - aperitivos
Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 20 grans grossos de raïm
· 50g de formatge rocafort o brie o cabrales… (que sigui cremós i fort de gust)
· 50g de formatge tipus Philadelphia
· Unes gotes de conyac
· Un polsim d’orenga
· Un polsim de sèsam torrat

Preparació:

Obrir els grans de raïm per la meitat i treure’n les llavors. Barrejar els formatges i el conyac. Omplir cada raïm amb una culleradeta de formatge i decorar amb un trosset de nou, unes fulles d’orenga i un polsim de sèsam torrat.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *