Pastissets Individuals de Xocolata

Data
20 d'octubre de 2009
Creat per

Aquest cap de setmana tenia mono de xocolata i, consultant les postres que he fet últimament, vaig entendre el per què: des del 30 de juny que no feia cap recepta de xocolata! Amb aquests pastissets vaig solucionar el problema ràpidament 😉


Aquests pastissets són una autèntica delícia pels xocoaddictes, amb una textura de mousse força lleugera. La presentació individual queda més elegant que el típic pastís de mida familiar, cosa que els fa dignes d’un àpat d’aquells de quedar bé.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

Per la base:
· 2 ous
· 55g de sucre
· 25g de farina
· 25g de cacau en pols
Per les mousse de xocolata:
· 1 pot petit de llet condensada (370g)
· 200ml de nata per muntar
· 100g de cobertura de xocolata negra
· 100g de cobertura de xocolata amb llet
· 4 ous
· 6 fulls de gelatina
· 6 cullerades de llet

Preparació:

Per la base de pa de pessic de xocolata: separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Muntar les clares i afegir-les suaument als rovells. Afegir la farina i el cacau tamisats i barrejar suaument. Repartir a la base dels motlles individuals (van molt bé els aros individuals) i coure-ho 10 minuts a 160º.
Les dues mousse es fan amb el mateix procediment: posar en remull 3 fulles de gelatina i dissoldre-les en 3 cullerades de llet calenta.
Fondre la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Afegir la gelatina i remenar bé.
A part, barrejar la meitat de la llet condensada amb dos rovells d’ou, afegir la xocolata tèbia i deixar refredar una mica. Incorporar la meitat de la nata semi muntada i dues clares d’ou a punt de neu, barrejant amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
Muntar els pastissets: repartir a cada motlle individual una capa de mousse de xocolata negra i una capa de mousse de xocolata amb llet. Allisar la superfície i deixar quallar a la nevera.
Un cop quallats, desemmotllar, decorar i servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *