Nova classe amb en David Lienas

Data
6 de novembre de 2009
Creat per

Després de recomençar les classes al Caprabo, ara és el torn dels tallers de cuina gratuïts a l’Espai Consum del Bonpreu. L’últim taller amb en David Lienas va ser el mes de juny i molts blocaires ja tenim ganes de tornar-hi, je je je…


En David ens ha reservat 20 places pel divendres 27 de novembre a les 18h de la tarda i farà un taller monogràfic inspirat en els embotits: patates emmascarades, magret d’ànec i caramels de bull. Una cuina plenament d’hivern molt adequada al fred que tot just comença. Us animeu?

Fem com sempre, deixeu un comentari amb el nom, cognoms, e-mail i vaig fent llista. Quan arribem als 20 obro llista d’espera, ok?

Llista d’apuntats: Anna Genís, Àngels Mariano, Joan Jové, Sefa Costa, Ara Erenas, Txell Pi, Kike Palau, Maria Rodríguez, Sara Maria, Miquel Ara, Asunción Caballeria, Sílvia Soto, Montse Lama, Glòria Moreno, Josep Colet, Gemma Ruiz, Maria Solé, Oscar Gomez, Laia Gomez, Cristina Couto, Ma Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Teresa Graell, Enric Bayé, Marta Giralt, Carme Arce i Graciela Ayala.

Vinga, vinga, que 20 places s’omplen de seguida!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *