Pa de pessic de castanyes i rom negre

Data
9 de novembre de 2009
Creat per

Seguint la tradició de cada mes, aquesta és la recepta que he triat de la revista CUINA de novembre, que en aquesta edició celebra el seu NÚMERO 100. Per molts anys i felicitats per la feina ben feta! Endavant i cap els 1000!Els catalans som un poble molt llaminer, fet que es percep clarament en les celebracions: més de la meitat de les receptes d’aquest especial aniversari són de dolços! No sé si això m’ha complicat o facilitat l’elecció, je je je…

Finalment m’he decidit per una recepta plenament de temporada, una de les postres del menú de tardor que ens proposa en Pep Nogué amb la castanya com a protagonista. Senzill i sense pretensions, aquest pa de pessic queda esponjós i molt sucós; inspirat en el clàssic borratxo de la rebosteria tradicional catalana són unes postres ben de casa nostra. Boníssim!

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *