Banda de full amb cabell d’àngel

Data
26 de novembre de 2009
Creat per

Per fi, l’última llepolia que vaig portar a la feina, una clàssica i senzilla pasta de full que sempre té èxit:La pasta de full és un gran invent, ja que permet elaborar una gran diversitat de dolços de forma senzilla i amb un resultat excel·lent. A qui no li agrada una pasta cruixent amb un toc dolç de cabell d’àngel i un gustet a pinyons torrats deliciós?

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 1 làmina de pasta de full rectangular
· 1 pot de cabell d’àngel
· 1 ou
· 1 grapat de pinyons
· Sucre en pols per decorar

Preparació:

Tallar la pasta de full en dos rectangles allargats. Punxar-los tot el llarg deixant una vora d’un dit als marges sense punxar. Coure els rectangles 10 minuts a 180º. Treure’ls del forn i pintar les vores amb ou batut. Repartir el cabell d’àngel al mig dels dos rectangles, espolsar per sobre els pinyons i coure-ho 20 minuts més a 180º fins que sigui daurat. Deixar refredar, espolsar amb sucre en pols i servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *