Bombó de Coco i Iogurt

Data
14 de desembre de 2009
Creat per

Puntual a la meva cita mensual amb la revista CUINA, aquesta és la que he triat pel mes de desembre:Aquesta trufa-bombó és una alternativa ben original per oferir en els propers àpats nadalencs. La recepta és d’en Jordi Roca, que en el seu espai “i per postres” ens proposa tres bombons molt versàtils que satisfan els paladars més llaminers: bombó de xocolata i aiguardent de gerds, bombó de flor de taronger i bombó de coco i iogurt, senzill de fer i amb un contrast d’àcid làctic sorprenent. Pel gust de casa queda un xic massa dolç, penso que sense la mel ja quedaria al punt. Clar que si sou molt llaminers… A la foto de la revista els bombons tenen un color verd molt bonic que a mi no m’ha sortit, no sé quin ingredient li pot haver donat aquest color…

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *