Classe especial per a blocaires amb la Mireia Carbó

Data
27 de gener de 2010
Creat per


Com que les classes de la Mireia Carbó al Club Social Caprabo tenen molt èxit i sempre es queda gent en llista d’espera, el mes de febrer oferirà una classe exclusiva per la colla de blocaires. Quina passada, no?


La Mireia ens ha reservat 50 places (sí, sí, 50!) pel dijous 4 de febrer a les 19:30h. Farà tres receptes delicioses: una crema de carxofes amb botifarra, unes galetes de formatge blau i unes creps farcides de gelat amb salsa toffe. Jo ja tinc clar quina és la meva preferida, je je je… i la vostra?

Fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el NOM, COGNOM, E-MAIL i NÚM. TARJA CAPRABO (si ja m’ho heu donat altres cops no cal). Faré llista fins arribar als 50, a veure si aquesta vegada hi cabem tots 😉

Llista d’apuntats: Maria Solé, Àngels Mariano, Cristina Brugarolas, Laura Metje, Mercè Vallcorba, Teresa Graell, M. José Maicas, Eva Vila, Xaro Morral, Sefa Costa, Marta Bono, Anna Olivé, Rosa Ma Pérez, Josep Bayé, Rosa Lleonart, Anna Pié, Maria Vallbé, Joan Jové, Maragda Royo, Miquel Ara, Asuncion Caballeria, Israel Belchi, Núria gonzalez, Enric Bayé, Anna Muñoz, Patrícia Mussons, Òscar Gómez, Cristina Couto, Laia Gómez, Joan Palou, Esther Ojeda, Graciela Ayala, Helena Puñet, Josep Colet, Glòria Moreno, Montse Lama, Mercè Corbera, Marta Giralt, Anna Genís, Roger Compte, Cristina Sanaüja, Sara Maria, Xavi Valls, Roser Soley, Mariona Roca, Laia Morral, María Rodríguez, Carme Arce, M. Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Serà una classe molt especial, ja que l’omplirem només nosaltres. Moltíssimes gràcies Mireia, ets un soooool!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *