Brownie blanc amb maduixots

Data
31 de gener de 2010
Creat per

Aquesta és la recepta del mes de gener de la revista CUINA, un deliciós i senzill pastís de xocolata blanca farcit de fruita vermella:
Divendres passat va venir a casa la meva fillola Olga, amb qui ja hem fet moltes coses a la cuina. Aprofitant que tenia aquesta ajudant tan bona, vam fer la recepta del petit xef, la secció que cada mes dedica la revista CUINA a una recepta infantil que elabora el xef Pep Nogué.

Aquest brownie és molt senzill i ràpid de fer, vistós i molt bo. Com que no porta gens de sucre, queda poc dolç (pel meu gust, li afegiria una cullerada de sucre) i el contrast àcid de les maduixes dóna una frescor deliciosa al pastís. Què més necessiteu per provar-lo?

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *