Una crema de xocolata

Data
3 de febrer de 2010
Creat per

Avui us presento una crema de xocolata avalada per 110 anys d’història que farà les delícies dels amants de l’autèntica xocolata:
La pastisseria Baylina, situada al Passeig de Sant Joan de Barcelona, és un local amb molta història. Fundada el 1899 ha anat passant de generació en generació fins avui, que celebra els 110 anys d’història amb la quarta generació familiar. Per celebrar aquesta efemèride, la pastisseria regala als clients unes postals amb les receptes antigues anotades a mà pel mestre fundador de la botiga, unes postals evocadores de temps passats on les mesures, els ingredients i l’ortografia eren ben diferents… Si passeu per allà i us ve de gust un bon croissant, entreu a can Baylina i en sortireu doblement satisfets!


Aquesta crema de xocolata és una de les receptes que regalen amb les postals. Amb una textura finíssima i un gust a xocolata potent, l’hem degustat de totes les maneres possibles: en tartaletes, en lioneses, en copa, en pasta de full… però com més ens ha agradat és acompanyant uns crackers salats d’arròs inflat i cacauets: la combinació de la xocolata, la sal i els cacauets resulta extraordinària, mentre que el cruixent de la galeta ressalta la fina textura de la crema….

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

2 comentaris a “Una crema de xocolata”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *