Creps de gelat de vainilla amb salsa toffee. Classe íntima amb la Mireia Carbó

Data
6 de febrer de 2010
Creat per

Dijous passat vam assistir a la classe de la Mireia Carbó al Caprabo, dedicada en exclusiva a la colla blocaire, on ens va ensenyar a fer aquestes creps tan delicioses:A partir d’ara, les classes al Caprabo ja no seran el mateix: després d’haver gaudit de la Mireia en la intimitat blocaire, compartint-la només entre nosaltres, ja no voldrem tornar a les classes d’abans… El fet de ser pocs i coneguts va permetre crear un ambient agradable, relaxat i d’entesa absoluta entre la Mireia i el públic. Les bromes sobreenteses, les preguntes, les rialles, les intervencions espontànies… van ser una constant mentre la Mireia ens explicava amb tot detall les tres receptes de la classe: una crema de carxofes amb botifarra negra i pernil, unes galetes de formatge blau i unes creps de gelat de vainilla amb salsa toffee.

Ens va fer una crema de carxofa amb gust de carxofa (igual que el pastís de formatge ha de fer gust de formatge, oi?) que era boníssima, unes galetes cruixents de formatge amb una aroma que va resultar addictiva (sí, sí, les vam tastar!) i ens va ensenyar els truquis per fer unes creps finíssimes acompanyades d’una salsa de caramel de vici total. Una passada de classe!!!!!!


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

Per les creps:
· 250g de llet
· 125g de farina
· 2 ous
· 2 cullerades de sucre
· 2 cullerardes de mantega
· Gelat de vainilla
Per la salsa toffee:
· 200g de sucre
· 300g de nata líquida
· Unes gotes d’aigua

Preparació:

Les creps: barrejar amb el túrmix els ous, el sucre, la mantega fosa, la farina i la llet. Deixar reposar la massa 30 minuts.
Coure les creps en una paella untada amb mantega procurant que quedin ben fines seguint els consells de la Mireia.
Un cop fredes, farcir-les amb el gelat i acompanyar-les amb la salsa calenta.
La salsa: fer un caramel fosc amb el sucre i unes gotes d’aigua. Afegir la nata líquida fins aconseguir la densitat d’una salsa.

Bon profit!

PD: Mireia, t’han fet una cuina molt xula, ja tenim ganes de tornar a fer-la servir! Seguirà tan neta i brillant? Je je je…

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *