Mandarina ensucrada

Data
9 de febrer de 2010
Creat per

Puntual a la cita de cada mes amb la revista CUINA, pel febrer he triat una recepta original i molt fàcil de fer, uns petit fours de mandarina espectaculars:


La recepta és de la secció de postres d’en Jordi Roca, que en aquesta ocasió ens proposa un Joc de Cítrics aprofitant que ara és la temporada d’aquestes fruites tan saludables. Junt amb la mandarina ensucrada, també ens proposa una mousse de llima i xarop d’auró i una aranja amb gingebre, tres dolços ideals per acabar un àpat d’hivern.

Aquesta recepta és de les que m’agraden a mi: fàcil de fer, amb ingredients senzills i un resultat espectacular. A casa fins i tot algú va dir un adjectiu més fort: brutal! Podria resumir el gust i la textura d’aquests grills de mandarina dient que són com una llaminadura fresca; el primer tast és cruixent amb un crec-crec juganer i després hi ha una explosió de suc que t’omple la boca de gust de mandarina. Brutal!

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *