Classe de març amb el David Lienas: cuina exòtica

Data
5 de març de 2010
Creat per


Per no perdre el ritme culinari que hem agafat, tenim una nova proposta per assistir a un taller de cuina gratuït amb el magnífic xef David Lienas a l’Espai Consum del Bonpreu:


Ens han reservat 25 places pel divendres 26 de març a les 18h, on en David ens farà un taller monogràfic amb una temàtica molt suggerent: la cuina exòtica. Ens farà un saltat al wok de fideus xinesos amb llagostins, un pollastre tandori amb arròs pilaf i una baklava de nous. Plats molts soprenents i ben diferents als d’aquí!

Fem com sempre, qui vulgui venir deixa un comentari aquí amb el nom, cognom i un e-mail de contacte. Aniré fent llista fins arribar als 25 i després obriré llista d’espera, ok?

Llista d’apuntats: Marta Salvadó, David Ferrari, Meritxell Rosell, Marta Caminal, Gemma Xufré, Joseba Polanco, Roser Soley, Xavi Valls, Carme Arce, Anna Genís, Marta Jubert, Manel Bonafacia, Sefa Costa, Cristina Sanaüja, Sara Maria, Òscar Gómez, Laia Gómez, Cristina Couto, Mercè Corbera, Montse Lama, Josep Colet, Glòria Moreno, Rosa Lleonart, Maria Rodríguez, Joan Jové, Àngels Mariano, Miquel Ara, Asunción Caballeria, Ma Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Animeu-vos, que les classes del David són fantàstiques!

Comparteix

8 comentaris a “Classe de març amb el David Lienas: cuina exòtica”

  1. Hola Gemma,Gràcies per apuntar-me, serà el primer curs que vaig amb el David Lienas.Em vaig equivocar de targeta i et vaig donar la del caprabo, la del bonpreu es: 921502 021766 0117moltes gràcies!

  2. Hola Gemma,Sóc la Mercè Ayguavives i tinc una amiga a qui també li agrada molt la cuina i la fotografia i li agradaria apuntar-se. Es diu Meritxell. Suposo que ara anirà a la llista d'espera, oi? Bé, per si de cas, t'agrairia que la apuntis.Gràcies.

  3. Aiii, Gemma!!! He vist el post massa tard! A mi i al meu company ens hauria agradat molt venir a aquesta classe (i ara ja tinc els divendres per la tarda lliures!). Crec que ara la llista d'espera ja és massa llarga, oi? :S

  4. Divina, si em dones els vostres noms i un e-mail us poso a la llista d'espera. Sempre hi ha baixes d'última hora, de manera que igual encara podeu venir 🙂

  5. Hola Gemma, em sap molt de greu perquè finalment no podré venir tot i que la veritat és que ja tinc ganes de tornar a coincidir amb tu i la resta de blocaires…de fet m'hagués encantat venir avui a la trobada amb la Mireia, però no puc. Bé, qui si que pot és la meva amiga Meritxell Rosell. Em demanaves el seu mail: meritxellrosell@yahoo.comÉs una apasionada de la cuina i de la fotografia…A veure si puc venir a la propera!Gràcies per les teves gestions Gemma!Mercè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *