Magdalenes “double” xocolata

Data
16 d'agost de 2010
Creat per

Com alguns ja sabeu, aquest estiu el Pol ha estat de gira amb els Amics de les Arts. Les proves de so abans dels concerts es fan molt llargues i em va semblar bona idea fer-los unes magdalenes per berenar i amenitzar la tarda.

Sé de bona font que els Amics de les Arts són molt xocolaters, de manera que vaig fer unes magdalenes amb un gust de cacau intens i molt potent. Crec que van tenir força èxit, prova d’això són aquestes fotos:

Si busqueu una recepta de magdalenes de xocolata xocolata, aquesta us encantarà. Queden esponjoses i dolces al punt, acompanyades d’una orxata ben fresqueta són un berenar deliciós 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per unes 15-20 magdalenes)

· 200g ous
· 220g sucre
· 200g oli gira-sol
· 130g farina
· 70g cacau
· 8g llevat Royal
· 40g xocolata 70%
· 1 pessic de sal

Preparació:

Batre els ous amb el sucre. Afegir l’oli de gira-sol. Incorporar la farina, el cacau, la sal i el llevat tamisats. Incorporar la xocolata lleugerament picada i deixar reposar a la nevera unes 2 hores.
Repartir la massa pels motlles omplint fins ¾. Coure-ho 10 minuts a 200º amb el foc de baix i 10 minuts més a 190º amb el foc de dalt i de baix.

Bon profit!

Comparteix

57 comentaris a “Magdalenes “double” xocolata”

  1. Vaig tenir la sort de tastar-les ahir i estaven bonísssimes, Gemma! Aprofito per confessar-te que sóc una super seguidora del teu bloc, el que passa és que mai m’havia atrevit a comentar res! Moltes gràcies i records a en Pol

  2. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!! us animem a tots a que proveu aquesta recepta!!! ens va donar forces per aguantar fins a l’hora q va començar el concert…pels amants de la xocolata i els amics de la bona rebosteria: ja podeu engegar el forn!!!!!!! una abraçada i petons a en Pol*

  3. Quan veig magdalenes és que m´agafa la depre, perquè a mi no em queden tant maques? ja en colecciono receptes! afegeixo la teva a la meva colecció, però et puc ben assegurar que dubto la vegis publicada, sóc el nyap de la magdalena.
    petons

  4. Gemma, hola guapa,
    Com va l’estiu? Espero que hagis descansat i estiguis disfrutant el temps de lleure 😉
    Amb aquestes magdalenes double, agafo aire, amb aquest xocoberenar que ens presentes, xocolata i fetes amb carinyu, tens l’energia necessària per treballar amb un bon somriure. Ja veiem a les fotos que els Amics de les Arts estan encantants, jo també ho estaria 🙂
    Prenc nota d’aquesta delicia!
    Un petonàs!

  5. Extraordinaries, ja vem gaudir amb el video del Pol sobre com es viu tota la funció desde la seva banda. Desde la sortida fins l’arribada. I aquestes madalenes complementen dolçament la visió de la jugada.

    🙂

  6. M’has fet venir ganes de menjar magdalenes però també d’escoltar aquesta colla de nois que es veuen tan eixerits i simpàtics!, podem?…Una abraçada Gemma!

  7. Ostres! jo les faig igual i donc fe de que surten boníssimes. Però jo els troçets de xoco les poso de la blanca… i tenen també molt bona pinta.!
    Enhorabona!

  8. Estas magdalenas doble chocolate son una perdición! No hay nada más rico que el chcocolate y encima doble.
    Tus amigos son unos payasos! (que fotos más divertidas!)
    A decir por las caras, les encantaron.
    Cariños

  9. Quina bona pinta aquestes magdalenes!!! Segur que les faré, això no m’ho perdo!!! Felicitats per fer-nos disfrutar de la cuina amb les teves receptes!!! Petonets!!!

  10. Ostres Gemma quina bona pinta que tenen les madalenes! I els amics de les arts amb les madalenes lo millor de tot! M’encanta aquest grup, i sabent que els hi agrada tant la xocolata al pròxim concert els hi porto un pastís! Com m’agradaria poder fer un b&b i trobarme aquest breakfast després del bed…

    Apa petons! i fins aviat!

  11. M’estic refent de l’escalada d’avui en una terrasseta de Benasque… la Gemma m’ha portat enganyat a fer una via d’escalada de 150metres i de 6c de grau! (a mi m’havia dit que com a molt era una via de 6a…). Em sembla que si ara tingués una d’aquestes magdalenes me la menjaria en un plis!
    Els Amics de les Arts són uns grans fans de la xocolata de debò… a més de ser dolços i enginyosos, ja ho sabeu per la seva música! I si no els coneixeu, a que espereu? us encantaran!

  12. Jo també estic a la terrasseta de Benasque i contesto al Pol per alusions: en defensa meva haig de dir que ens hem confós de via (inicialment anàvem a fer un 6a) i no ha sigut cap engany intensionat. Al final la via ha resultat ser de 6c, amb 3 llargs ben bons que no baixaven de 6b. M’ho he passat PIPA!!! Jejeje…

  13. Martchka, mentre es feien les magdalenes al forn sortia una oloreta de la cuina deliciosa…

    Ester, ara ja torno a ser de vacances, estic escrivint des de Benasque, jejeje…

    Rita, diu el Pol que fa temps que coneixes el meu blog, m’alegro que per fi t’hagis decidit a deixar un comentari! A veure si proves de fer alguna recepta 🙂

    Gloria, de xocolata a tope!!

    Txell i JoanEnric, m’alegro que us donguessin energia pel concert, que durant el concert teniu molt gasto! I ja sé que al JoanEnric li agrada molt la xocolata blanca, jejeje…

    Parella vermella, segur que la vostra proposta agrada molt a Els Amics de les Arts, no us estranyi que algun dia la cantin improvisadament…

    Isabel i Laura, són molt fàcils de fer i si us agrada la xocolata segur que triomfareu 🙂

    Mai, aquesta recepta no té cap secret, segur que et sortiran bé. El més important és deixar el temps de repòs i controlar bé la temperatura del forn. Prova-les!!

    Marina, una magdalena d’aquestes i un got d’orxata fresqueta és el millor berenar del món 🙂

    Starbase, el Pol està preparant una segona part “behind the scene” amb moltes sorpreses…

    Kurti, un ocellet m’ha dit que ets el millor tècnic de so del món 😉

    Cris, aquesta recepta és molt fàcil, segur que et sortiran perfectes! Cal tenir controlada la temperatura del forn i deixar reposar la massa… la resta és molt senzill, ja veuràs com et sortiran sensacionals!

  14. Mariangels, Margarida iMarylou, són unes magdalenes molt bones i super fàcils de fer 🙂

    Mercè, no coneixies els Amics de les Arts? Doncs ja estàs escoltant el seu disc, al seu blog tenen les cançons penjades, ja veuràs com t’agradaran 🙂

    Jordina, amb els trossets de la xocolata blanca han de quedar molt més bones, és una idea sensacional, ho provaré 😉

    Erika, “Els Amics de les Arts” son un grupo musical muy de moda en Cataluña, son el grupo revelacion del año! Los conciertos en directo son muy divertidos y animados 🙂

    Gemma I Maria Dolores, els vaig fer aquestes magadalenes encantada de la vida, jejeje…

    Deana, chocolate recipes are always successful 😉

    Marta, jo també sóc fan dels Amics de les Arts. Segur que si els portes un pastís et faran pujar a l’escenari, jejeje…

  15. Caram, amb unes magdalenes com aquestes, no m’estranya gens que tingueres tot l’èxit del món!!! Segur que se’ls nota a la música. Queden apuntadíssimes. Només faltaria!!!

  16. uau! Qué pinta tan rica! Estoy descubriendo este blog y me parece que hay mucha “chicha” para sacar… Estuvimos con els amics y con Pol en Ibiza, intentamos que pasasen un buen día con el asado argentino… ¡Encantada de conocer este sitio, saludos!

  17. Betflorensa, suposo que els aniràs a veure, oi? Segur que són el concert més esperat de tota la festa major d’Igualada, jejeje…

    Surfzone, per fer aquestes magdalenes val la pena vèncer la mandra d’encendre el forn… no esperis a que arribi el fred, que t’estàs perdent una cosa deliciosa 😉

    myr, depèn de la mida dels ous, per això poso el pes enlloc de la quantitat 😉
    Són entre 3 i 4 ous, depèn de si són petits o grossos.

    Francesc, tu que ets xocoaddicte has de fer aquestes magdalenes, eh? Segur us agradaran moltíssim!

    Lucia, Pol volvió encantado de la comida, le gustó el asado, la compañia y la casa. El chimichurri estaba riquísimo! Muchas gracias por vuestra hospitalidad y por comentar en el blog. Pol les manda saludos 🙂

    Mesilda, ja sé que tu tebns bones receptes de magdalenes, però aquestes les has de fer, que segur que triomfaràs amb la xocolata, jejeje…

  18. Gemma; Un bon “só” per a tots els sentits, aquestes delicioses magdalenes de xocolata, sens cap dubte per sentir un bon “concert” al paladar.
    Que vagi de gust Gemma i amics¡¡

  19. joooooo les de la foto són tan boniques!!! l’altre dia em vaig animar a fer-les pq tenia els ingredients per casa i la recepta era fàcil. El meu problema crec q és la cocció… li he de pillar el truc… em van quedar molt bones, però un pèl crues de dintre (semblava xiclet) i per sobre van quedar enfonsades. El meu forn és de gas i no té l’opció de dalt i baix… i potser vaig calcular malament el llevat també…
    Ho tornaré a provar un altre dia a veure si em queden millor perquè l’altre dia, mig crues i tot, van volar!!! jaja!!

  20. Hola Gemma,
    Totes les receptes que fas són genials, no dono l’abast per fer-les.
    Una cosa, quin cacau fas servir per fer aquestes maravelloses i estupendes magdalenes?

    Moltes gràcies,

    Sílvia

  21. Sí sí que els anirem a veure! avui tenim els Dijous Paella, i demà Els Amics de les Arts + Gossos! no està gens malament!! hi ha per triar i remenar, però per mi sí, el més esperat és el seu concert! (el dels Amics).

  22. Marta, benvinguda de nou! Les magdalenes són èxit assegurat al 100% 🙂

    Irmina, pues ya hace tiempo del cambio,jejeje… bienvenida de nuevo y espero tus visitas a partir de ahora 🙂

    Josep, Els Amics de les Arts sempre són un bon so, per les orelles i per la resta de sentits!

    Alba, segur que és un tema del forn. Els forns de gas són HORROROSOS per coure pans de pessic, magdalenes, o coses que han de pujar… és díficil trobar-los el punt, sobrtetot quan canvies la temperatura a mitja cocció (com per exedmple aquestes magdalenes). L’únic que et puc dir és que facis proves fins que li agafis el punt… Però per evitar que et quedin crues, sempre les pots punxar amb un escuradents i ha de sortir net. (espera’t a punxar-les que hagin passat uns 15 minuts, abans no obris el forn). Torna-les a fer, ara segur que et quedaran cuites al punt. I de gust, igual de bones!

    Sílvia, el cacau és cacau pur en pols (no el de fer xocolata desfeta ni tampoc el soluble tipus Colacao). Alguns supers tenen cacau pur en pols de la marca Valor, però jo el compro a granel a una parada del Mercat Central de Sabadell.

    Betflorensa, ostres, quin cartell més espectacular teniu a la Festa Major d’Igualada. No et pots perdre cap concert! A Sabadell el programa no és ni la meitat de guapo! Segur que el concert d’ahir va ser xulíssim!

  23. Hola, Gemma , regreso de vacaciones y he realizado un vistazo a todo lo aportado por ti en este mes … hago un repaso a todo ello, muy interesante tus vacaciones a los Pics d´Europa y toda su gastronomía, no hay nada que no me guste.
    Después el Gaspatxo de taronja .. una alternativa deliciosa y diferente , me la he imprimido.
    Y como no! Mireia no nos falla en su nueva etapa radiofónica… me alegro que siempre este atenta a todos nosotros los blogueros, empieza la nueva etapa y buscaré tiempo para poder asistir a sus clases , siempre se aprende mucho.
    Radio Sabadell una alternativa muy buena para escuchar.
    Y sobre las magdalenas y el grupo de música ….. deliciosa .SALUDOS

  24. uff! aquestes magdalenes són tota una temptació! dimarts les vaig fer i van quedar boníssimes!!!!!! és més, dissabte encara estaven tendres, com acabades de fer! el meu home encara es llepa els dits ara!jejejej!
    Gràcies Gemma per aquestes receptes tan fàcils i tan bones!

  25. Montse, ja veig que t’has posat al dia en un moment, eh? Jo encara tinc uns dies de vacances, de fet estic escrivint des de Nenasque 🙂 Quan torni tindré molta feina per posar-me al dia amb tots els blogs!

    Joana, m’alegro que t’hagin sortit tan bones! És una recepta super fàcil i amb garantia d’èxit. A mi també se’m van mantenir tendres durant dos dies, l’endemà estaven igual de bones i gens seques, oi?

  26. Mare meva Gemma! Em vaig de vacances un parell de setmanes i em perdo moltes receptessss, ara m’estic posant al dia de tot : ) les tartaletes de xocolata tenen una pinta espectacular, les magdalenes d’aquest post les faré un dia d’aquest, estic a la recerca de la magdalena/muffin de xocolata perfecte i encara no l’he trobat : ( el teu viatje a Astùries pareix que ha anat molt bé, jo he estat un parell de vegades i sempre he vengut encantada ^^

  27. Hola Gemma,
    Una coseta que m’havia oblidat de preguntar-te: He vist a la recepta que les magdalenes s’han de coure 10 minuts amb el foc de baix i després a dalt i a baix, tinc un problema, el meu forn no té l’opció només a baix, com ho hauria de fer?
    Gràcies!!!

  28. Fa temps que segueixo el bloc, i avui m’ha encantat el post.
    M’encanta el teu bloc, i alguna vegada probo de fer les teves receptes, tot i que m’encanta la cuina, n’estic aprenent.
    Però a part m’encanten els amics de les arts! Els seguim molt!
    De manera que magdalenes i amics de les arts, una combinació espectacular, quina gràcia!!!!
    De manera que des del planeta piruleta, on jo visc, et felicito pel blog, que seguiré seguint!!!

  29. Gràcies Gemma, per fer que les coses difícils siguin fàcils!!!
    Porto força temps seguint el teu blog i he realitzat moltes de les teves receptes, fent servir de conills d’ índies a la meva família i amics ( com ha de ser!!!).
    Els pastís que més m’ han sol.licitat que tornés a fer, va ser curiosament, el mousse de nutella…i precisament qui m’ ho varen sol.licitar no varen ser els nebodets.

    Vull aprofitar aquestes línees, per agrair-te la feina que realitzes. Fer les teves receptes em van ajudar en moments molt durs de la meva vida,, on una de les persones que més m’ estimava, afectada per una (…) malalatia per la qual dia a dia m’ anava desconeixent … quan feiem junts alguna recepta senzilla, era com si temporalment tot tornés a funcionar i fós el nostre punt de connexió.
    I com no et vull posar trista, també t’ he de dir que les teves receptes han estat presents en tots els esdeveniments familiars i aniversaris… fent feliços a gairebé tots els presents.

    “Lo dicho”
    Gràcies i felicitats per aquest excel.lent blog.

  30. Hola Gemma!
    Just torno de vacances i m’estic posant al dia de les últimes receptes que heu anat fent. Quines magdalenes!! 🙂 No val, aquest estiu m’he portat fatal i ara hauria de menjar estrictament verdura…però aquesta recepta m’està cridant!!
    Per cert, al meu xicot li encanta Els amics de les arts! De fet aquest cap de setmana actuen a les festes del seu poble, Sentmenat, i no faltarem!!

    Petonets!

  31. Dulceshoras, jo també acabo de tornar de vacances i tinc una feinada enorme per posar-me al dia amb tots els blogs… mica en mica! 🙂

    Ester, si les proves ja m’ho diràs, segur que et quedaran perfectes!

    Gent Jove pa tou, a mi també m’encanten els Amics de les Arts… es mereixen tot l’èxit que estan tenint, oi?

    Joan M, espero que a canvi d’aquestes magdalenes tornin a convidar el Pol als seus concerts, je ej ej….

    Silvia, no passa res. El més important és que al principi l’escalfor vingui de sota per tal que pugin més, i el teu forn ja ho permet… Segur que et quedaran igual de bé! Prova-les i ja m’ho diràs 😉

    Noe, ja veig que tens uns dibuixos molt bonics al teu planeta piruleta! M’alegro que t’agradin les magdalenes i els Amics de les Arts, ja veig que coincidim totalment en gustos, je je e…

    Esther, moltíssimes gràcies pel teu comentari!!!! Comentaris com el teu són els que animen a seguir escrivint el blog… M’has fet posar la pell de gallina!
    A casa meva també tinc conillets d’índies, però estan encantats de ser-ho, com segurament també et deu passar a tu, je je je… Una abraçada ben forta!

    Alba, després de l’estiu sempre toca fer una mica de bonat, oi? je je je… I segur que el concert a Sentmenat serà fantàstic, no us el podeu perdre, eh?

  32. Hola Gemma!

    Vem tenir el privilegi de conèixer el Pol i els amics de les Arts al backstage del concert que van fer a Sta. Coloma! Ens va fer molta il·lusió i vem comentar el tema dels blocs!

    Les teves madalenes segur que van triomfar, no en tinc cap dubte!

    Una abraçada!

  33. Hola! Acabe de descobrir el teu blog… i estes magdalenes m’han enamorat… i això que no senc la oloreta…

    M’apunte la recepta i a vore si quan tinga un ratet les faig.

    Et continuaré llegint Gemma!

  34. Quina Gràcia gemma, buscar una recepta de magdalenes i trobar-me als meus Amics !!!!! Segur que son boníssims…vaig a fer-los ara mateix !!!!!!
    Merci gemma per aquests impressionants postres que fas !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *