Creps tèbies de poma amb salsa de taronja

Data
31 d'octubre de 2010
Creat per

Divendres passat vam repetir el pack de peli + sopar amb l’Aina i l’Olga, una vetllada que té l’èxit assegurat: si a la cuina ja ens ho passem molt bé, sopar després el que hem preparat mentre mirem una peli és converteix en tota una festa. En aquesta ocasió, vam preparar un menú a base de creps:

Vam preparar creps salades de tots els gustos: de pernil dolç i formatge, de tonyina i olives, de pebrot i espàrrecs… totes en funció dels gustos de cadascú. Qui pot dir que no a un assortit de creps així?

La recepta de les creps la vaig treure del programa Cuines, que per casualitat havien preparat unes postres amb creps. Però vaig adaptar la recepta utilitzant una massa de creps normal, ja que vaig aprofitar les que ja havíem preparat. La salseta de taronja amb les pomes confitades queda boníssima, i ficar la crep dins la salsa a la paella i coure-ho junt un minutet és sensacional: resulten unes creps tèbies, sucoses, dolces i un punt àcides, unes postres de restaurant!

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

42 comentaris a “Creps tèbies de poma amb salsa de taronja”

  1. Quina pinta més bona tenen aquestes crêpes! I quina sort que tens de tenir aquestes ajudes a la cuina! Per cert, d’on heu tret el barret de xef? És súper maco!
    Bon diumenge!

  2. Et puc enviar el jan a aquestes sessions? jeje!!! Estan precioses i super grans!!! Aquestes crepes han d’estar de luxe!!! I els panellets increibles…jo ja tinc la massa i avui a fer-los! 🙂
    Petunets i bona castanyada!
    Eva.

  3. Jo em quedo amb totes, però aquestes d’avui, tenen un punt especial.

    És molt maco el vincle que tens amb les teves nebodes i bueno hi ha una que a més de cuinera apunta per model, jejjjjeej.

    Muas!

  4. Que bones aquestes creps! i les teves nevodes s’ho van passar molt bé pel que es veu! no m’extranya amb lo que els agrada a la mainada fer coses tant bones a la cuina!
    Petonets!

  5. Hola guapíssima, a mi m’agraden les crêpes de qualsevol manera, només llegir-te com les escalfaves al xarop de taronja ja se’m feia la boca aigua… així que me les emporto totes!! 🙂

    vaig a veure que m’he perdut aquestes vacances, un petó!

  6. Fer sopars així de gustosos amb les xiquetes deu ser tan enriquidor per a elles com per a tu. Una iniciació en la cuina, tan saborosa i lúdica, deixa empremta. I les crêpes, me les apunet! Quina pinta!
    Besets

  7. Irene, és un barret de cuiner de veritat, però en plan disfressa queda molt bé també, oi? L’Olga és molt diveritda 🙂

    Carme, les meves nebodes també són més de salat que de dolç, elles també van preferir les salades, je je je…

    Eva, ja veuràs com el Jan ben aviat t’ajudarà a la cuina… i per fer els panellets va molt bé l’ajuda a l’hora de formar les boletes 😉

    Laura i Gemma, amb aquestes ajudants ficar-se a la cuina és molt divertit. I a més, amb lo pallassa que és l’Olga, tenim les rialles garantides 🙂

    Laura i Teresa, les creps calentones amb el gust de la poma i la taronja no tenen desperdici… queden super sucoses i meloses, res a veure amb les creps seques que mengem a vegades 😉

    Maduixa, benvinguda de nou! Ara feia dies que no passaves per aquí… Les creps queden boníssimes, val la pena fer-les!

    Ester, les creps de fruites són tot un clàssic, amb plàtan i xocolata també queden boníssimes, oi?

    Silvia, estan riquísimas y con estas ayudantes de cocina es fácil que salgan así de buenas, je je ej…

    MaryLou, la veritat és que l’Aina i l’Olga són més de plats salats, elles van preferir les creps que havíem perparat amb farcits salats…

    Glòria, les tardes de divendres amb cuina+sopar+peli són genials, crec que jo encara m’ho passo millor que elles! Je je je…

    Queti i Starbase, les meves nebodes estan en una edat perfecta per començar a participar a la cuina com a protagonistes… ara ja ho poden fer tot, excepte les coses de forn i de paelles… però per la resta, se’n surten molt bé!

    Margarida, són les millors creps dolces que he tastat en molt de temps. La salseta de taronja és sensacional, queden super sucoses i molt bones!

    Joan, amb la Irene i el Martí també us quedarien unes bones creps, seguríssim! 😉

    Mercè, a veure si les feu, que tu tens unes ajudants de luxe que ja són unes grans expertes cuineres, eh? Només cal veure els panellets que us han quedat 😉

    Maria Dolores, amb aquestes ajudants no té cap mèrit que les creps quedin bé, je je je…

    Erika, Olga es muy divertida y le encanta hacernos reir a todos, je je je… así cocinar es mucho mejor! 😉

  8. Una idea boníssima per farcir les crepes, a casa també quan ens hi posem en fem de diferents tipus, no a tots ens agrada el mateix! Aquestes me les apunto per postres, en sé d’un que en gaudirà moltíssim!

  9. Que bé et van quedar el panellets, t’ho si que en saps!!!segur que et va ajudar la teva “pinche de cocina” com a les creps!!! em sembla molt bona idea aixó de fer un sopar de creps, sobretot pq quan fas la masa de creps per fer postres; desprès et queda molta masa la guardes a la nevera i acabes llençant-la per aburriment i d’aquesta forma la fas servir tota!!! a mi m’encanta el programa cuines, però aquest no l’he vist encara!!petons!!!

  10. Primer, em sento diferent sent un home fent comentaris, dins d’aquesta multitut de dones ( dec ser una mica estrany jo ). Segon, a més de fer una pinta fabulosa aquestes creps, el que més m’agrada és l’expre´sió de satisfacció que fa aquesta petita cuinera.
    Vull dir que disfruto molt veien el teu blog, i també amb la il·lusió que saps transmetre.
    Felicitats !!!
    ( i això de taronja ha d’estar de “pecat”, visca el no fer el que toca !!!!! )

  11. Carme i Mariàngels, ens encanten els sopars monogràfics de creps, les faig petites i així en pots menjar amb diferents farcits 😉

    Alba i els fogons de la bordeta, aquesta crep calenta amb la salsa de taronja queda deliciosa… l’heu de provar!

    Anna, les creps salades tamb m’agraden molt, a vegades les cobreixo amb beixamel i les gratino al forn… quin vici! Je je je…

    Rosa, exquisita y fácil de preparar, una receta redonda 😉

    Anna, res de llençar! Aquí s’aprofita tot… si faig molta massa de creps, les cuino totes i les guardo ben tapades amb paper film a la nevera. I d’un dia per l’altre encara són molt bones, je je je…

    Miquel, ben aviat aquestes cuineres ens faran el menjar a tots, je je je… són molt espavilades!

    CrisitnaT, benvinguda a la blogosfera!!!!!!!!!! Genial, ara ja ens podràs ensenyar totes les teves receptes! Has de deixar comentaris als altres bloggers, així trobaran el teu blog 😉

    Silvia, con pinches así no hay receta que se resista 😉

    Eva, les tardes aquestes ho tenen tot: cuina, peli i sopar! Ens ho passem molt bé 🙂

    Enric, benvingut al blog! Ja veus que aquí som majoria dones, je je je… però de tant en tant també deixa algun comentari algun home, eh? Ja veig que tu ets un apassionat del vi i dels productes del camp, oi? És un món apassionant!

    Alfons i Ingrid, queden unes postres de cullera delicioses, amb les creps calentes, meloses i el suquet de taronja… mmmm….

  12. Les creps són fantàstiques!!! es poden fer de tantes maneres diferents!! Dolces, salades…
    T´han quedat boníssimes!!!
    Gemma, voldría demanar-te un favor. Em podríes passar la recepta del souflé de formatge amb philadelphia salat? Tú vas fer la versió dolça, en una de les entrades anteriors, però m´agradaría saber com és el soufle amb el formatge philadelphia amb salmó que va preparar en >Luciano. T´estaré molt agraïda.
    Un petonet.

  13. Titanii, la recepta és molt semblant:

    Ingredients:
    4 rovells
    2 clares d’ou
    400g de Philadelphia de salmó
    2 cullerades d’oli
    2 cullerades de vi blanc
    4 cullerades d’aigua
    sal, pebre i cibulet
    Preparació:
    Barrejar amb el túrmix tots els ingredients excepte les clares. Muntar les clares a punt de neu i afegir-les amb suavitat a la mescla anterior.
    Repartir dins de motlles individuals de soufflé ben untats amb mantega i farina i coure-ho 12 minuts a 200º, amb el forn ja escalfat.

  14. Tus recetas son siempre un lujo, pero de verdad, que cuando vienen acompañadas con esta preciosidad de cocinerita, a mí me producen un efecto especial. ¡¡Qué niña tan tierna!! Para comérsela junto con esta ricura de postre.

    Besitos, especialmente para la protagonista del plato.

  15. Quines creps mes bones…. s´em fa la boca aigua de pensar com seràn. A casa no son gaire de creps i per a mi sola, que má gradan moltissim, no en faig mai. Unes creps tan bones amb tant bona companyia = una vetlada fantàstica.
    Petons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *