Nous tallers de cuina de novembre i desembre!

Data
4 de novembre de 2010
Creat per

Ens estem mal acostumant, des que vam començar la nova temporada de tallers que no parem: ja tornem a tenir places reservades pels propers tallers de l’Espai Consum del Bonpreu i del Club Social Caprabo!

Taller amb el David Lienas a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 30 places reservades pel divendres 19 de novembre a les 18h a l’Espai Consum del Bonpreu al carrer Sicília de Barcelona. Ens han reservat tota una classe per nosaltres sols, de manera que podrem anar tots junts el mateix dia 😉

El taller serà un monogràfic d’aperitius i entrants, que pensant en els àpats nadalencs que s’acosten segur que seran molt útils. Els menús a base d’aperitius tenen l’èxit assegurat, oi? Els plats que farà el David són uns bunyols de sípia, un cafè irlandès de gambes, un xupito de pa amb tomàquet i un gratinat de garotes. Espectacular i prometedor!

Taller al Club Social Caprabo:

També tenim places reservades pel taller de cuina de Nadal al Caprabo, que tot i no ser amb la Mireia Carbó segur que seran unes receptes molt útils de cara als dinars familiars. Ens han reservat 30 places pel dijous 9 de desembre a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença.

Les receptes són molt originals i variades, des d’entrants fins a postres, i sobretot molt suggerents: magdalenes salades d’olives i de sobrassada amb mel, croquetes de bolets i sopa de coco amb tempura de pinya i guirlache de pa.

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llista d’apuntats:

Divendres 19 de novembre a les 18h al Bonpreu: Rosa Llorens, Montse Cruz, Bibiana Juan, Isabel Bravo, Encarna Palma, Rosa Lleonart, Joan Palou, Rosa M Pérez, Mercè Corbera, Monika Aranguren, Glòria Mateo, Gemma Espluga, Conxi Maurel, Motserrat Balanyà, Noe Bofarull, Gemma Moral, Montse Gutiérrez, Montse Lama, Glòria Moreno, Irene Casanovas, Cristina TerceroM Isabel Garcia, Miquel Ara, Asunción Caballeria, Cristina Brugarolas, M Mercè Aixàs, Sara M Aixàs, Montserrat Moragas, Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Dijous 9 de desembre a les 19:30h al Caprabo: Mercè Vallcorba, Isabel Bravo, Encarna Palma, Eva Flores, Natalia Puche, Noemi Montoliu, Teresa Girona, Erundina González, Rosa Lleonart, Joan Palou, Rosa M Pérez, Marta Casado, Mercè Corbera, Monika Aranguren, Pilar Villa, Marta Giralt, Cristina Sanaüja, Carme Cañisà, Gema Seca, Gemma Moral, Montse Lama, Cristina Tercero, Sara Cadena, M Isabel GarciaMiquel Ara, Asunción Caballeria, Cristina Brugarolas, Joan Jové, Angels Mariano, M Mercè Aixàs, Sara M Aixàs, Helena Jaumandreu, Patrícia Mussons, Montserrat Moragas, Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Bibiana Juan, Montse Cruz, Mireia Vila, Dulce Coletas, Carol Perez, M. José Maicas i Maria Solé.

Vinga, animeu-vos, que cal agafar noves idees de cara al Nadal!

Comparteix

52 comentaris a “Nous tallers de cuina de novembre i desembre!”

 1. Hola Gemma!

  Jo no m’havia apuntat a cap abans i encara que m’encantaria anar als dos, el de Bonpreu em va una mica just de temps, però el de Caprabo perfecte!
  Et deixo el meu num de client de Caprabo:2801310506415.

  Gràcies!

 2. Quina llàstima, jo no puc! Justament faig un curs de pa a Bons Focs, 🙁 No hi ha manera de coincidir!! A veure si per la propera…En qualsevol cas, miraré d’assistir a la classe de David Lienas un altre dvendres!

  Petons!

 3. Hola Gemma, ja fa molt temps que et segueixo pel blog, i també fa temps que em vull animar a fer un dels cursos de cuina. M’interessaria el del David (ja que resulta que el conec) però he vist que has dit que només és per “nosaltres” a què es referix aquest nosaltres? Jo m’hi podria apuntar?? jo ja tinc la targeta del club bonpreu.
  Et faria res dir-me alguna cosa per correu: nbbcat@gmail.com
  Moltes gràcies i merci per l’atenció

 4. Bon dia m’agradaria venir el dijous 9 de desembre a les 19:30, de Caparabo si pot ser , gràcies
  Pilar Villa Picazo nºCaprabo 2 800930 108214

 5. m’agradaria assistir a la classe de cuina el divendres 19 de novembre a les 18 h en l’Espai Consum del Bonpreu al carrer Sicilia de Barcelona amb David Lienas
  Conxi Maurel Roselló / conximaro@hotmail.com
  Si us plau confirma’m si estic en la llista i el núm. del carrer Sicília on s’imparteix la classe.
  Gràcies

 6. BONA TARDA GEMMA,

  JO ESTIC INTERESSADA PER LA CLASSE D’EN DAVID, PE’L DIA 19 DE NOVEMBRE. SI ENCARA HI SÓC A TEMPS, CLAR….I SI HI HA LLOC, APUNTA TAMBÈ A LA GEMMA ESPLUGA CORBALAN.

  GRÀCIES!!

 7. Hola Gemma, em pots apuntar als dos? dia 19 Novembre i 9 Desembre a mi i a la Monika Aranguren. El meu nº Caprabo ja el tens, si necessites el de la Monika m’ho pots dir?Moltíssimes gràcies!

 8. AAAAAH!, A VEURE SI ENCARA ESTIC A PUNT D’APUNTAR A : ENVARNA PALMA AMB Nº DE CAPRABO: 2 800084 839910 PER A LES DUES CLASSES-19 NOV. I 9 DES- GRÀCIES!

 9. Hola Gemma.Resulta que yo no sabia que ibais a montar estos talleres y yo suelo ir cada mes y ya me apunte el dia 2 al de Bon preu y resulta que voy el mismo dia que vosotras y a la misma hora y a Caprabo voy este mes .
  Bueno de todas maneras nos veremos en persona con todos.
  Petons i bon cap de semana

  Miquel

 10. Hola Gemma!

  Hola soc Bibiana i és la primera vegada que t’escric.
  Jo no m’havia apuntat a cap abans i m’agradaria si puc apuntar-me a qualsevol dels dos.

  Et deixo el meu num de client de Caprabo:2800023464418
  Gràcies!

 11. ostres Gemma! que estem a temps d’apuntar-nos les tres “carbon’s obsession” al curs de cuina del Caprabo? Seriem la Mireia Vila, la Dulce Coletas i la Carol Perez. Crec que les targetes ja les tens? l’únic que he canviat de mail (mirvi.gu@gmail.com)

  Espero que encara estiguem a temps…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *