Tallers de cuina del març

Data
5 de març de 2011
Creat per

Més classes de cuina! Últimament portem un ritme que no parem! I és que tornem a tenir places reservades pels tallers del març al Club Social Caprabo i a l’Espai Consum Bonpreu.

Taller de cuina al Caprabo:

Tenim 30 places reservades pel dijous 17 de març a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença de Barcelona.

Per fi arriba una classe anunciada des del desembre: el monogràfic de xocolata! Ens faran tres receptes amb la xocolata com a ingredient principal, un pastís cruixent de xocolata amb sopa de pinya, una piràmide de tres xocolates i unes trufes de cafè i espècies. Per aquest curs em demano lloc a primera fila! Je je je…

Taller de cuina al Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 25 de març a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona.

En aquest cas, en David Lienas ens farà un monogràfic de plats ràpids i saludables. Concretament, ens farà unes broquetes de peix egípcies, un arròs pilav amb hortalisses, pollastre i algues, una papillotte de mongetes i xampinyons i un saltejat de gambes i hortalisses amb chutney de mango. Totes quatre receptes són ben sanes i originals, amb plats senzills per sorprendre a convidats ben exigents.

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llista d’apuntats:

Dijous 17 de març a les 19:30h al Caprabo:  Raquel Gonzalez, Lidia Gil, Eva Flores, Jordi Talón, Maria Solé, Laia Morral, Ruben Hernandez, Raquel Marfà, Núria de la Fuente, Marga Codinach, Mireia Lloret, Ariadna Martinez, Teresa Girona, Erundina González, Joan Palou, Conxa Agostinho, Sara M Aixàs, M Mercè Aixàs, Carme Arce, Carme Cañisa, Gema Seca, Margarida Vilaró, Isabel Bravo, Xaro Moral, Gemma ???, Miquel Martin, Asun Caballeria, Miquel Ara, Maria Rodríguez, Àngels Mariano, Joan Jové i Gemma Clofent.

Divendres 25 de març a les 18h al Bonpreu: Maria Camats, Maria Solé, Marta Caminal, Joan Palou, Conxa Agostinho, Sara M Aixàs, M Mercè Aixàs, Carme Arce, Anna Muñoz, Sònia Miarnau, Margarida Vilaró, Nieves Aznarez, Isabel Bravo, Joan Ortega, Anna Bouisy, Carme Romero, Asun Caballeria, Miquel Ara, Teresa Suñer, Glòria Moreno, Delfina Garcia, Maria Rodríguez, Victoria Rodríguez, Teresa Tolo, Teresa Pérez, Àngels Mariano, Joan Jové, Joan Hernandez i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Isabel Diaz i Lidia Gil.

Comparteix

46 comentaris a “Tallers de cuina del març”

 1. Oooooooooh, no puc anar a la classe del Caprabo, ja passareu les receptes, je, je. Em pots apuntar a la classe del David Lienas, amb dues persones més: Delfina Garcia i Rosa Maria?. Gràcies!.

 2. Feia dies que no podia passar i m´he possat al dia de tot el que has fet durant aquest temps. Unes propostes molt interesants. Aquesta setmana he anat a fer-me la tarjeta al Bonpreu. Ara mateix no tinc clar si aquest mes podría anar-hi però al seguent per poc que pugui…..
  Petons!

 3. Hola Gemma!!!! Jo voldria anar al curs del Bonpreu, el divendres 25. No sé si encara hi han places.
  Per cert, sóc l’Anna Muñoz Torres.
  Gràcies

 4. Bon dia Gemma,
  que ens pots apuntar a la Teresa Girona i a Erundina González al curs dels xocolates que fa Caprabo el 17 de març?
  Gràcies!
  bon dia de la dona treballadora!!! 🙂

 5. Hola som la Núria de la Fuente, la Marga Codinach i la Mireia Lloret ens volem apuntar al curs de cuina del Caprabo, no tenim el carnet però si tenim plaça ens el farem.

  Moltes Gràcies.

  Mireia Lloret

 6. Hola Gemma!!!
  Per fi, crec que aquest cop hi podrem anar!! Ens pots apuntar a Isabel Diaz i Lidia Gil per anar al monogràfic de xocolata?? Gràcies.

 7. Soc la Lidia. Amb l’emoció m’he oblidat el número de la tarja client:800042971119.
  Com sabrem si hi ha places per nosaltres?
  Ja posats, ens apuntes a les dues al del dia 25 de Bonpreu. Gràcies!!

 8. Lídia us apunto pel Caprabo, fantàstic! 🙂
  Al Bonpreu us poso en llista d’espera, que ja passem dels 25… si al final algú es dóna de baixa ja us enviaré un mail per avisar-vos 😉

 9. Hola Gemma. Em vaig apuntar al taller de divendres amb en David Lienes i al final, per motius de treball, no hi podré anar. Ho sento. Aviso perquè algú pugui aprofitar la meva plaça.
  Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *