Taller de creps dolces i salades amb en David Lienas

Data
29 d'abril de 2011
Creat per

Després de la pausa del mes d’abril en els cursos de cuina que fem a l’Espai Consum del Bonpreu, tornem a tenir places reservades pel taller de maig amb en David Lienas.

Tenim 25 places reservades pel divendres 13 de maig a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona.

En David Lienas ens farà un monogràfic de creps dolces i salades, ideals per a un sopar informal amb els amics, ara que s’acosta el bon temps i els pica-pica a l’aire lliure vénen molt de gust de fer. Concretament ens farà uns pancakes de pernil i formatge, unes galettes bretones de formatge de cabra i mel, unes creps de maduixa i xocolata i unes creps suzette. Bones idees per sorprendre amb un clàssic de sempre!

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i e-mail. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta.

Llista d’apuntats: Marta Giralt, Aina Ramos, Mireia Martin, Maria Rodríguez, Carme Arce, Isabel Bravo, Montserrat Garcia, Cristina Brugarolas, Marcel, Miquel Martín, Cristina Tercero, Elena RipollèsJoan Jové, Glòria Moreno, Gemma Majoral, Cristina Martín, Eduard Soto, Joan Miquel García, Marta Casado, Sílvia Miranda, Gemma Serrano, Montserrat Moragas, M. Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Elena Jiménez, Mireia Lloret i Núria de la Fuente.

Vinga, animeu-vos!

Comparteix

42 comentaris a “Taller de creps dolces i salades amb en David Lienas”

  1. Hola Gemma, M’encantaria, m’encanten les creps, però el mes de maig ho tinc ple, tinc 4 monogràfics de cuina a Terrassa, a l’Espai de Cuina, i si falto a casa algun dia més, potser em faran fora, jeje. Petonets.
    Belén

  2. Ei Gemma, per primer cop m’apunto a un d’aquests cursos, seré la novata….
    Cal que portem alguna cosa?
    Si et falta quelcom ja m’ho diràs… Crec que el mail a tu ja et surt, oi?
    Gràcies!

  3. Teresa, el 13 de maig és un divendres!!!!

    Silvia, a veure si per fi pots venir! 🙂

    Gemma de Navàs, no necessites res. Allà ens donen les receptes escrites. I sí, ja tinc el teu mail 😉
    Normalment quedem 10 minuts abans per conèixer als novatos com tu, je je je… La cuina està al pis de dalt, truques a la porta i puges. Ja veuràs a tota la colla 😉

  4. Sempre segueixo el teu blog, i conec al David doncs he fet un curs amb ell a l’escola Bell-art estic interessada amb assistir el día 13,és possible?

  5. Gemma: ho sento però el 13 de maig no em puc apuntar al taller. Adjunto aquí un comentari que he fet a les mones. (quant vull fer un comentari a una recepta que no és la darrera no se si l’he de fer a la recepta última o a la recpta sobre la que faig el comentari). gràcies per la paciència com que he descobert fa poc el BLOG encara tinc dubtes sobre com participar. Aqui va el comentari anteriorsobre les mones: Gemma, m’has ajudat i molt. Per posar l’ametlla pels voltants faig igual que tu. Però no hi tinc tanta traça, no em queda tant ben posada. A més com que les mans et queden enganxoses i per mi és el més empipador de fer de les mones he pensat a veure si la Gemma té un secret màgic?
    En quant a la Sacher moltes gràcies per als teus consells, els aplicaré.

  6. Roser, pots fer el comentari on vulguis, jo el veuré igualment 🙂
    A mi no em queden les mans enganxoses, no toco gens la yema amb les mans…
    Intentaré explicar-te co ho faig jo, tot i que és difícil per escrit:
    Preparo un recipient gros ple d’ametlla granet, un recipient rodó amb un diàmetre ben gran (com un plat).
    Quan el pastís ja té la yema per dalt i pels costats, l’agafo i l’aguanto amb la mà esquerra per sota, tinc la mà ben oberta i plana.
    Aguanto el pastís sobre el recipient i amb la mà dreta agafo grapats d’ametlla que vaig apretant per tot el voltant, cada vegada agafo un grapat i deixo caure dins el recipient l’ametlla que no s’enganxa.
    Amb cuidado vaig girant la mà que aguanta el pastís per tal d’anar cobrint tots els laterals. La mà dreta no s’embruta gens, ja que no arribo a tocar la yema…
    Quan ja està tot cobert d’ametlla, deixo el pastís directament sobre la safata bonica de servir la Mona, amb la blonda daurada a punt ja per servir.
    No sé si m’hauràs entès… Com diuen, una imatge val més que mil paraules!

    Glòria, ara esborro la Delfina.

  7. Hola Gemma, la dels dibuixets, que tot i no ser blogaire de cuina et segueixo sempre .
    Era per veure si encara hi havia places i em podia apuntar?? moltes felicitats!!
    i no em cansaré de dir que felicitats pel super blog!!!!
    Noe Bofarull – noebofarull@gmail.com

  8. Bona nit Gemma, estic a temps d’apuntar-me? a mi i a la meva amiga (Mireia)ens agradaria anar a les classes del David de creps!! em dius alguna cosa?!!

  9. Bona nit Gemma, sóc l’amiga de l’Aina, fa temps que et segueixo, enhorabona per el teu blog. Encara estic a temps per apuntar-me a la classe del David?? ja m’ho diràs.
    Moltes gràcies!!!!!

Respon a Mireia Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *