Taller de tapes amb en David Lienas

Data
18 de juny de 2011
Creat per

Ja tenim data per l’últim taller de la temporada a l’Espai Consum del Bonpreu!

El taller consisteix en un monogràfic de tapes, en el qual el David Lienas ens descobrirà les tapes més originals, ideals per un aperitiu dels de quedar bé. Com que el tema és molt interessant, els tallers estan molt plens i no cabrem tots el mateix dia, de manera que ens han reservat 20 places en dos divendres diferents:

Tenim 10 places reservades pel divendres 15 de juliol a les 18h i 10 places més pel divendres 22 de juliol a les 18h, a l’Espai Consum del carrer Sicília de Barcelona.

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i e-mail, especificant quin divendres preferiu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta.

Llista d’apuntats:

Divendres 15 de juliol a les 18h: Maria Rodríguez, Carol ???, Sílvia Soto, Noe Bofarull, Montse Balanyà, Sara Maria Aixàs, M. Mercè Aixàs, Miquel Ara, Asumpció Caballeria, Isabel Bravo, Genís Vinyals i Mercè Vallcorba.

Divendres 22 de juliol a les 18h: Montse Lluís, Teresa GraellGemma Serrano, Glòria Moreno, Teresa Bover, Miquel Martín, Cristina TerceroElena Ripollès, Sònia Miarnau, Anna Serra i Anna Muñoz.

Vinga, animeu-vos, que és l’últim taller abans de les vacances d’estiu!

Comparteix

29 comentaris a “Taller de tapes amb en David Lienas”

  1. Hola Gemma!! Quina llastima que ja s’acabi la temporada… M’agradaria apuntarme a la classe del dia 22 a les 18 hores. Em dic Anna Muñoz. Moltes gràcies.

  2. Bona tarda Gemma. M’encantaria poder assistir aquestes classes. Si tinc sort i puc anar- hi seria un regal perfecta pel meu sant. Classe del 22 a les 18 hores. Em dic també Anna.
    Gràcies

  3. No hi ha dubte que la combinació és atrevida.
    No pots opinar si no el proves,però jo vaig fer una de cirera que portava vinagre i ens va encantar,i això que,en ma casa,el vinagre no ens agrada.
    Besets

  4. Ohh Gemma! No arribo a temps!! Me n’he assabentat tot just ara que es fan aquests tallers pel premi de la Mercè!! M’encantaria poder venir el 22 (així coneixeria els meus primers amics blocaires) i sinó el 15. Si hi ha alguna baixa o possibilitat em faries molt contenta! Petonets!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *