Les vacances de La cuina de Casa: stage a BUBÒ

Data
3 de juliol de 2011
Creat per

El post d’avui no inclou recepta. Simplement és per explicar-vos que em prenc unes vacances del blog per poder realitzar una activitat que em prendrà tot el temps disponible:

 

Me’n vaig d’stage a la pastisseria Bubò!

 

 

Ja feia temps que volia fer alguna cosa semblant, i per fi ha arribat el moment adequat. Aquest any he realitzat el curs “xef d’entrants i postres” a l’escola de cuina Bell·art i part dels estudis són pràctiques a un obrador. He tingut la sort de poder triar l’obrador de la magnífica pastisseria Bubò, que em brindarà l’oportunitat d’aprendre al costat del gran pastisser Carles Mampel.

Com comprendreu, serà una temporada amb moltes novetats i molts canvis, cosa que em fa estar molt il·lusionada però també molt nerviosa. Estic segura que serà una gran experiència, però també serà molt dura. Espero aprendre molt i acabar l’stage d’una peça! Mentrestant, entendreu que el temps lliure que em quedi el dediqui a esbargir-me enlloc de seguir cuinant posts pel blog, je je je…

Així que us dic a reveure, prometo tornar per explicar-vos les aventures que viuré al llarg de l’stage. Fins a la tornada!

PD: Abans de començar l’stage, encara vaig teniur temps per realitzar una entrevista a la Cadena SER, a Ràdio Barcleona. Va ser al programa Tot és comèdia de la Rosa Badia, dins l’espai que dediquen cada setmana a parlar de blogs. Si la voleu escoltar, teniu l’àudio aquí:

Comparteix

78 comentaris a “Les vacances de La cuina de Casa: stage a BUBÒ”

  1. Enhorabona Gemma!!!!!
    Quina sort poder triar de fer les pràctiques a la pastisseria Bubò. Es dels aparadors que, sempre que hi paso per davant, em quedo embobada mirant.
    Apren molt i… ja ens explicaràs algun secret interesant…..
    Petonets i paseu molt bé.

  2. Ostres!! per una banda es una llàstima perque perdrem els teus posts de postres tant bons, però per una altre es una gran experiencia per tu i m’alegro molt!! segur que després encara gaudirem d’uns postres teus encara més envejables!!
    Petonets!!

  3. Noia quina sort!!! moltes felicitats!!! ara a aprofitar l’oportunitat i vine carregada d’energia, aprenentatge i mil receptes interessants!!!! a disfrutar les pràctiques ! un petó ben gran

  4. Gemma, ara entenc perquè no vens al monogràfic. Jo tampoc vindria davant d´aquesta oportunitat, je, je, je…Has triat una pastisseria excel.lent. Quan he entrat en la seva web, m´han vingut ganes de ficar-hi cullerada i queixalada…
    I ja t´ho vaig dir: acabaràs demanant excedència total a l´institut…i m´hauràs de convidar per aquest vaticini.

    Gaudeix i apren moltíssim que ho volem veure i tastar.

    Una abraçada.

  5. Enhorabona! Tota una nova experiencia, ha de ser fantàstica. Tinc ganes de saber els teus comentaris de fer un stage. Aquesta pastisseria realment es d’alta cuina. Sort!
    Una abraçada.

  6. Anims! Força i bons aliments és el que et farà falta aquest estiu per tirar endavant.
    Aprofita l’stage, ja saps, la sort arriba amb l’esforç i perquè et trobi tu hi a has de ser.
    Una abraçada.

  7. Xiqueta, si ja tenies traça -i quina bona traça!- de professional, després de l’stage et coronarem la reina dels dolços. Gaudeix molt, i quan pugues, torna per contar-nos com ha anat. Una abraçada!

  8. uauuu, quina passada! Quina sort! Moltes felicitats Gemma! Jo estic pensant en fer alguna cosa semblant ara que m’he quedat a l’atur 😉 Gaudeix molt d’aquest temps d’Stage.
    Molts petons.
    Belén.

  9. Felicitats Gemma! saps? en Jordi va estar a punt de treballar-hi fa uns anys, però aleshores no tenia carnet de conduir i arribar-hi de matinada era un show… crec que és una espineta que li ha quedat clavada. Segur que aprendràs i gaudiràs moltíssim, en Carles mampel és un crack!
    Petons

  10. Molta sort, Gemma!!! Espero que gaudeixis molt en aquesta nova etapa i després fes-nos partíceps dels teus aprenentatges que segur que seran espectaculars!!!!
    Una abraçada!!!

  11. Molta sort gemma, en aquesta nova etapa que empendras, i si a sobre tens la oportunitat d’apendre amb el millors …….genila:
    T’espearem a la teva tornada peruqè ens ho expliquis tot
    Petons i molta sort ¡¡¡¡¡

  12. Gemma, doncs jo no he entrat mai a bubò, gairebé em fa vergonya confessar-ho… però clar, els que no som de Barcelona anem a les pastisseries de la nostra ciutat! Així que ja tinc ganes d’anar a Bubò, que és de les top t10 de Barcelona!

    Laura i Roser, em prenc un descans però prometo tornar, je je je… i espero que amb noves receptes i nous coneixements per compartir! 😉

    CristinaT, ara entens perquè no vinc al taller de tapes, oi? Je je je… ja veus que tinc una bona excusa. A més, el David Lienas ja sap que estic fent l’stage, em va haver de firmar el conveni de pràctiques 😉
    Però ja em recordo de les safates, eh? 😉

    Reme i Cris, és una pastisseria d’alt nivell, de les millors de Barcelona. Estic nerviosa per si no sabré estar a l’alçada de la situació…

    M Teresa, ja saps que serà mooooolt dur 🙂
    Però com diem sovint a casa, “sarna con gusto no pica” 🙂

    Queti, espero aprofitar al màxim aquesta oportunitat! I si puc aprendre alguna cosa per després compartir-la aquí amb tots vosaltres ja haurà valgut la pena l’esforç!

    Marylou, de veritat vas escoltar l’entrevista en directe? Em va fer molta il·lusió sortir al programa Tot és comèdia, la Rosa Badia ho fa molt bé, oi?

    Cristina i Sandra, espero passar-ho molt bé i promet-ho fer-ne una bona crònica a la tornada!

    Belén, precisament al curs que he fer a Bellart hi havia companys de classe a l’atur que estaven reorientant la seva vida professional. Qui sap, potser és un senyal de que ho has de provar, no trobes?

    Helena, silvia, Anna i Sefa, moltes gràcies pels ànims! Espero suportar els horaris llarguíssims i intempestius de l’obrador a canvi de passar-ho bé i aprendre molt.

    El taller de cuina, és veritat que l’obrador està mal situat, enmig d’un polígon industrial difícil d’arribar en transport públic. En Jordi deu tenir una espineta ben clavada perquè aprendre amb en Carles Mampel espero que sigui una experiència i oportunitat inoblidables. Ja explicaré! 😉

    Gemma, Paula, Núria i Quima, estic una mica espantada pel repte, però també molt il·lusionada… ja explicaré les aventures al final de l’stage!

  13. Ay Gemma que maravilla,cuanto me alegra.Es excelente,es mucho más que una pasteelría,divina,la conocimos a través de La Astrid de Mi blog de pinchos,fuimos con varios blogueros,entre ellos con Margarida,Miquel;Neus Y MArgot…..muchíismos éxitos!!

    Cariños

  14. Que sort Gemma!
    Ja ens comptaràs i ens ensenyaràs les coses que aprengues.Però no tardes molt a tornar perquè te trobarem a faltar.Disfruta molt de l’experiència.
    Besets

  15. Quina sort, Gemma! I quina enveja!!!!!
    Trobarem a faltar les teves receptes durant aquests dies però valdrà la pena l’espera. Pren nota de tot, eh!

    Una abraçada!
    Anna

  16. Ostres quina sort Gemma!! i també moltissima sort en aquesta nova etapa, nosaltres t’esperarem perquè ens expliquis totes les coses fantàstiques que hauràs après, a mi personalment aquesta pastisseria em té fascinada! endavant i fins aviat, petons 🙂

  17. Srta, disfruta d’aquesta oportunitat … apren moltíssim … pren moltes notes per poder-les explicar … i ja ens faràs alguna delicatessen d’en Bubó, que són molt bones!!!!

    Disfruta!!!

  18. ostres, quina sort, felicitats! estic segur que aprofitaràs l’estada al màxim i que aviat en veurem els resultats i ens en beneficiarem tots plegats. gaudeix-ne i fins aviat!!

  19. Ostres, Gemma, quina passada!!!! Em fas molta enveja, jeje… Espero que aprenguis moltíssim i que l’stage no se’t fassi massa dur. T’esperem a la tornada! I esperem la crònica ben detallada, és clar!

  20. Gemma!! 😀
    D’acord, és estúpid dir-te que ho gaudeixis al màxim perquè ja sé que ho faràs… però no puc evitar-ho jaja: gaudeix 100% i treu-ne tot el suc (encara que hagis d’abandonar els teus seguidors del bloc… snif…) perquè de veritat que és una gran oportunitat!! 🙂 Encara que, no sé jo, segur que algunes coses els les ensenyaràs tu a ells… 😉

    Molts petonets! A tope amb les vacances!!! 😀

  21. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris, felicitacions i ànims!!!!
    Ja he començat i estic feta pols 🙂
    L’horari és terrible i el ritme de treball és esgotador, però el més important és que estic aprenent moltíssim. Amb temps ja aniré explicant 😉
    De moment, us deixo una dada ESPECTACULAR: vaig haver de fer l’almívar de cacau per mullar el pa de pessic del Sacher i… sabeu quina quantitat en vaig fer?????????
    Vinga, vinga… que s’arrisca a contestar una quantitat? A veure qui s’hi acosta més, je je je…
    Demà us ho dic 🙂

  22. Gemma, ens trobes a faltar, oi? Fa dos dies que has començat i ja tens mono de bloc…I no m´ho neguis. És igual la quantitat que hagis fet, l’ important és que has après a fer-la. No en tinc ni idea però…5 kg?

  23. Uauuuuuuu!!! Mooooltes felicitats!!! Et convertiràs en una pro!!! Ja ens explicaràs l’experiència a la tornada! I enhorabona per l’entrevista a la ràdio!
    Petons!
    PD: Doncs ni idea de quin volum… 10 litres?

  24. A partir d’ara haurem de posar-mos un “babero” per entrar al teu blog. Si fins ara tot era espectacular no em vull imaginar com serà a partir d’ara amb tot lo que apendràs.

    Passa-ho molt bé! I estarem aquí esperant a vore què ens contes.

  25. Cristina, us trobo molt a faltar!!!
    Però no tinc temps de res, només arribo a casa, faig la feina mínima, i cap a sopar i dormir que el matí començo molt d’hora 🙁
    Quant torni a tenir temps em costarà molt posar-me al dia amb tot el què esteu cuinant pels blocs 🙂

    Sara Maria, ho has encertat!!!!! 20kg d’almívar per xopar un pa de pessic!!!! Increïble, jo a casa en faig 300g, je je je… Em pensava que en feia per tot un mes i ahir mateix ja el vam gastar tot!!!!!!!!!!

    Avui m’emporto la càmera de fotos, que fins ara encara no l’he portat, prou feina tenia en seguir les indicacions que em donaven com per dedicar-me a fer fotos… a veure si avui ja controlo més i puc fer alguna foto 😉

    Una abraçada a tothom!!!

  26. animos Gemma tu puedes con todo, me alegro mucho y lo que aprenderas es bestial pero claro de trabajo muy duro yo tambien hice practicas en una pasteleria y el ritmo era infernal,me acuerdo el dia que tuve que hacer cocas de recapte a la amasadora y despues estirarlas en la maquina mas de 50 cocas y todas volaron para la llotge del Barça
    pero valio la pena.
    Esperaredmo tu vuelta y seguro que aprenderemos mas con tus recetas
    petons

  27. Que vagi molt bé i que ho aprofitis al 100%. Quan dura l’stage? Per algun comentari he deduït que l’obrador és fora de Barcelona, oi?, però si algun dia vas a la botiga, avisa, que jo treballo a prop (quina temptació). Fins aviat!

  28. Miquel, els dissabtes són terribles, tenim el doble de feina que els altres dies i si a sobre s’ajunta amb una comanda extra treballem 10 hores seguides! I m’han explicat que per sant Joan van enllaçar dos torns seguits sense parar… uau, impressionant!
    I hem preparat algun càtering per l’alcalde de Barcelona, je je je…

    Glòria, faré un stage d’un mes (si aguanto, je je je…), tot i que normalment es fan de dos mesos. Però jo no tinc tant temps…
    L’obrador està a sant Boi de Llobregat, a les botigues no hi vaig mai. Però si compres alguna cosa a la botiga, pensa que haurà passat per les meves mans! Em faria molta il·lusió! 🙂

  29. Buenos dias gemma, felicidades por tu blog y por tu nueva experiencia.quisiera hacerte una pregunta sobre el anterior pastel de mousse de chocolate con profiteroles.
    he echo el pastel y a sido un exito, pero me gustaria saber como puedo conseguir que la capa de encima fuera mas de chocolate negro negro negro

    podrias darme alguna idea

    saludos y gracias

    ana

  30. Moltes felicitats per aquesta experiència! Tu aprén força que nosaltres t’esperem per omplir-te de preguntes, ja saps que ets el meu referent en pastisseria, tots els teus consells són fantàstics i molt i molt útils, mai fallen. Gaudeix el màxim.
    Una forta abraçada!

  31. hOLA Gemma, quina nova aventura, tu no pares, eh! la teva vida sempre està plena de noves aventures, m’encanta! fa temps que et segueixo, bé de fet anys i sempre em sorprens! molts ànimsssssssssssssssss! al final per seguir les teves receptes també haurem de fer cursets, ejejejje

  32. Hola Gemma!!!!!! Encara que no t’hagi escrit en molt de temps et vaig seguint la pista…..i la veritat és que et volia dir quem’alegro molt per tú!!! Aquesta experiència és molt i molt interessant i segur que et servirà per consolidar els coneixements que ja tens….Jo l’any que bé, també m’he apuntat a fer un curs de pastisseria…ja t’explicaré!!!
    Avisa’m quan obris la teva pastisseria a Sabadell, eh?

  33. Enhorabona!

    T’estic trobant a faltar =) Espero veure’t algun cop més =) Gaudeix molt i apren molt! Has estat una bona companya i jo també he aprés moltes coses amb tú.

    Una abraçada molt forta, et seguiré per aquí quan tornis. Petons!

  34. porto una temporada tan liada que ni temps havia tingut de passar pel teu bloc i llegir aquesta fantàstica notícia! espero que vagi molt bé l’stage i que ens ensenyis a la tornada moltes més postres meravelloses!!
    pt!

  35. Vull donar-te les gràcies per haver pogut assistir al taller d’en David Lienas . Em va agradar molt. Q
    Espero que acabis molt bé l’stage i que continuïs amb el mateix entusiasme .
    anna

    .

Respon a Anna de Llepadits Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *