Moniatos amb xocolata desfeta

Data
2 de novembre de 2011
Creat per

Aquest pont de Tots Sants hem marxat a la Vall de Boí i per celebrar la Castanyada hem hagut d’improvisar amb allò que teníem a l’abast. A falta de castanyes i panellets, aquests moniatos sucats amb xocolata desfeta ens han semblat deliciosos:

Han estat quatre dies de desconnexió total: hem escalat a Escales i hem pujat al Pic del Pessó, que ens ha permès trepitjar la primera neu de la temporada. La Vall de Boí amb els colors de la tardor estava preciosa! Per fer més completa l’estada, he gaudit de la lectura del CUINA en un entorn idíl·lic, mentre escollia quina recepta faré d’aquest mes de novembre. Això sí que són vacances!

La recepta d’avui no pot ser més senzilla: tenint en compte que només disposàvem d’un fogó i un microones, una xocolata desfeta i uns moniatos ens han semblat la millor manera de celebrar la castanyada. I és que no cal un sifó ISI per fer unes postres delicioses, oi?

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• Moniatos
• Xocolata desfeta en pols
• Llet

Preparació:

Coure el moniato al microones uns 5 minuts. Comprovar si ja està cuit i, si cal, coure’l uns minuts més. Pelar el moniato i tallar-lo a daus.
Preparar la xocolata com indica el paquet. Sucar els daus de moniato a la xocolata calenta.

Bon profit!

Comparteix

46 comentaris a “Moniatos amb xocolata desfeta”

  1. És un luxe llegir davant d’aquest paisatge. és ideal per inspirar-te a crear nous plats! i aquesta fondue que has preparat és genial!! variar dels panellets per una fondue de xocolata i moniatos, de tant en tant, no fa mal!! petons

  2. Que envidia, ahí arriba, con ese tiempo tan maravilloso y leyendo una revista de cocina, ja ja ja, seguro que has bajado “iluminada” para deleitarnos con nuevos platos.
    El chocolate con boniatos no se me habría ocurrido nunca hacerlo pero viva la originalidad!!!
    Besitos
    rosa

  3. Aquests són els plats que millor es gaudeixen. Jo, quan anem d’excursió sempre trobo els entrepans més bons que mai, jeje!!
    En qualsevol cas, aquest moniato amb xocolata segur que també està boníssim a casa!

    Molts petonets!

  4. Moniatos amb xocolata? Eps, això s’ha de provar! A la Vall de Boí també hi vaig de tant en tant a escalar o fer cims, i confirmo que a la muntanya tot és més bo. Imagina’t aquests moniatos!!! Que bé que ho comparteixis. Petons

  5. Quina bona pensada això dels moniatos amb xocolata desfeta!
    Per cert, l’altre dia un dels teus articles de l’any de la catapun em va salvar la vida: vaig seguir el teu consell de gongelar els panellets de pinyons abans de coure i van quedar perfectes!

    Molts petonets!
    Anna

  6. Irene, ens ha fet un temps boníssim, hem tingut molta sort. Excepte el dimarts que va ploure i vam anar a escalar més al sud 😉

    GEMMA, amb una mica d’imaginació a la cuina s’aconsegueix tot, je je je… I els moniatos sempre fan castanyada, oi?

    Helena, no havíem estat mai a la Vall de Boí per la tardor. Estava preciosa, amb tots els boscos de colors vermells i ataronjats… una passada de maco!

    Roser, és el primer any en molt temps que no faig panellets. Clar que unes vacancetes al Pirineu compensen de sobres no haver tastat panellets, je je je…

    Rosa, la combinació de moniatos i xocolata és molt clàssica, no me l’he inventat jo. Prova-la que ja veuràs com t’agradarà!

    Núria i Judith, el paisatge era preciós i poder gaudir d’uns dies de tranquil·litat com aquests no té preu 🙂

    Alba, això que dius dels entrepans nosaltres també ho pensem, je je je… Molts cops estem sopant qualsevol cosa anant d’excursió i ho trobem deliciós, en canvi aquí ni ens ho menjaríem 😉

    Mònica, el sifó està molt bé, però no cal per preparar unes postres bones i senzilles, oi?

    Marina, tu també escales??? No ho sabia! La vall de Boí és un paradís per practicar l’escalada i l’alpinisme!

    Marylou, Cinta i Eva, paisatge bonic, practicar esport i menjar fàcil i bo. Què més es pot demanar? 🙂

  7. Estefania, més bomba són els panellets, je je je… 🙂

    Belen, bones sobretot tenint en compte que no podíem cuinar gaire!

    Xavier, ja m’he afegit al grup, em sembla molt bona iniciativa, segur que sortiran coses molt interessants.

    Glòria i Susanna, és una combinació ben clàssica i fàcil de preparar que té l’èxit assegurat 😉

    Sion, aquesta castanyada la recordarem durant molt de temps! Per cert, heu organitzat una trobada de bloggers fantàstica, moltes gràcies!

    Mesilda, nosaltres hi hem estat una pila de vegades i no ens en cansem mai. La Vall de Boí és preciosa, sobretot aquest temps de tardor.

    Cris i Isabel, sovint les receptes improvisades són les més bones, oi?

    Anna, el truc de congelar els panellets l’he fet servir més d’un cop, sobretot quan no tenia temps per fer-los a l’última hora. Queden igual de bons i cuits al moment és com són millors, oi? 😉

  8. Ets la fada de les postres! Bé… i de la muntanya! Quina enveja de paisatge!! Jo també he torrat moniatos (al forn convencional) i sóc l’única que en menja (més ració!). La combinació amb la xocolata… me la reserve per dissabte, dia en què el meu fill adolescent em prepara el desdejuni 😉
    Besos

  9. hem estat ben a prop aqusts dies… i quin temps més maco i quines caminades que s’han pògut fer, veritat?

    celebro que disfrutessiu i ara a esperar la recepta del mes de novembre, jejej

    PTNTS
    Dolça

  10. La verdad es que tomarse estos biniatos con chocolate, junto a estos maravillosos paisajes del Pinineo, es un verdadero placer ¿o no?

    Además, vemos que habéis disfrutado de las primeras nieves y de los últimos días del verano, y nos alegramos.

    Besotes

  11. Hola Gemma!!!
    No havia pensat mai que un moniato es poguès sucar en xocolata…
    Però em faig a la idea que ha d´estar bonísssiiimmmm…
    Ens veuràs més sovint: ara tinc més temps lliure, je je!!!
    Petonets.

  12. Quin paisatge tan xulu!!! M’encanta! Fa poc vam estar al Llac de St Maurici i va ser… IMPRESSIONANT!! jejeje.
    I sobre les postres… no se m’hauria acudit mai la combinació!
    Una abraçada

  13. un paisaje muy bonito estube este verano alli, seguro que has encontrado la receat ideal para noviembre en ese paisaje ilidico y la fondue de chocolate y moniato muy buena idea facil y buena

  14. Imatges meravellosses i lo dels moniatos amb xocolata es una idea que anotaré. Estic preparant una página de caminades. Qui vulgui informació al meu e-mail. Abraçada !!!!!!!!

Respon a eva Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *