Sopa de xocolata blanca i fruita

Data
18 de novembre de 2011
Creat per

Puntual a la meva cita de cada mes amb la revista CUINA, aquesta és la recepta que he triat del novembre, una sopa de xocolata blanca i fruita irresistible:

Aquest cop no he tingut gaires problemes per escollir la recepta: la secció i per postres d’en Jordi Roca està dedicada a la xocolata, aquest ingredient màgic que ens torna bojos. En Jordi proposa tres receptes molt temptadores: una xocolata calenta amb el seu brioix, un cremós de xocolata amb llet i galeta i una sopa de xocolata blanca i fruita.

Pel mes de novembre les noies de Memòries d’una cuinera ens proposen preparar un plat de sopa, de manera que aquesta recepta em va ideal. La meva aportació és un plat de sopa per degustar amb cullera, però no de primer plat sinó per postres 😉

Que la xocolata blanca i els fruits vermells mariden bé ja se sap; que menjar-se la xocolata a cullerades és un plaer de Déus també se sap. Així que poques coses us haig d’explicar sobre aquestes postres que no us pugueu imaginar tots sols… Feu-les, són fàcils de fer i triomfaran segur!

Aquí teniu la recepta:

Bon profit!

Comparteix

35 comentaris a “Sopa de xocolata blanca i fruita”

 1. És una combinació ideal! l’altre dia vaig preparar una mousse amb fruits vermells i queda de conya. Les postres en sopeta m’agraden molt, però amb aquesta presentació…. encara m’atrauria més.
  Bon cap de setmana guapa 🙂

 2. Jo sóc de xocolata negra, però t’ha quedat amb una pinta molt bona i atreient amb la fruita vermella, la provarè a veure si la xocolata blanca guanya més punts 🙂
  Una abraçada

 3. Ostres, quina pinta!! a mi la xocolata blanca m’encanta. Bé, m’agrada tota la xocolata, jejeej!! però la blanca es la meva favorita, encara que es força contundent. I combinat amb la fruita ha d’estar genial!
  petonets!!

 4. Fa molt bona pinta, però la xocolata blanca no és pas el meu fort!!! Potser la podríem fer amb xocolata negra??? Les quantitats serien les mateixes?
  Moltes gràcies!!!
  Petonets!!!

 5. Anna, la crema de xocolata blanca queda més lleugera que si menges xocolata blanca directament. Segur que així t’agradaria 😉

  Helena, mousse de xocolata blanca i fruits vermells, mmm… encara millor que en sopa!

  Sión, com que la xocolata blanca és tan dolça, va molt bé acomanyar-la dels fruits vermells que són àcids i combinen molt bé.

  Miquel, fes-la que val la pena. I és ideal com a postres d’un dinar de les festes de Nadal, molt ben pensat 😉

  Roser, però la sopa es pren fresqueta, eh? Això sí, calòrica ho és, de manera que de cara a l’hivern també va bé 😉

  Cris, els fruits vermells lliguen millor amb la xocolata blanca. Amb xocolata negra jo faria una sopa de taronja o de mango…

  Judith, si a l’Yves li agada la xocolata blanca, aquesta l’has de fer sí o sí! 🙂

  Laura, és una sopeta ideal per als xocoaddictes, je je je…

  La cuina de l’Eri, quan temps sense veure’t per aquí, m’alegro que tornis a passar 🙂

  CristinaT, és que així he lligat la recepta del CUINA amb Memòries d’una cuinera, m’ha anat ideal, ni fet expressament 😉

  Gemma, amb xocolata negra hauries d’incrementar el sucre (potser 50g?), la resta es faria igual. I llavors, enlloc de fruits vermells faria servir un altre tipus de fruita, com la taronja 😉

  Sandra, no podia ser d’una altra manera, una sopeta dolça des de la Cuina de Casa, je je je…

 6. Que maca la presentació! Trobo que pot ser molt adient després d’àpats en els que quedis molt tip! M’encanten les postres amb maduixes i mai les puc fer perquè no li agraden al Gabri!

 7. Gemma, es fantàstica aquesta sopa!!! quan la vaig veure vaig pensar que l’havia de fer! a més t’ha quedat millor que la de la revista. Jo em sembla que al final també em decantaré per alguna sopeta dolça 😉 tinc un dilema bastant important jejeje d’aquí uns dies sortirà el resultat 😛 petons!!

 8. La xocolata blanca m’encanta i combinada amb fruita encara més. La presentació és molt minimalista, preciosa.
  Aquest cop hem coindidit en part d’ingredients, jo he fet un pastís de mousse de xocolata blanca.
  Petons

 9. Ha de ser bona segur!!! A mi la xocolata blanca, i tot el que siguin xocolates, hem tira, però la blanca seria la que menys. Tot i això, la barreja de la xocolata blanca i els fruits vermells ha de ser deliciosa!! Un 10 un altre vegada!

 10. Tot i que la xocolata blanca no és la meva preferida, he de reconèixer que aquestes postres són ben temptadores!!! I això de menjar-se-la a cullerades amb el toc de fruits vermells… Baja que no li faria pas cap lleig!

  Fins aviat!
  Anna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *