Taller de cuina del gener amb en Pep Nogué

Data
5 de desembre de 2011
Creat per

Tot i que falta molt, ja tenim data per la propera classe amb en Pep Nogué. Últimament aquests tallers tenen molt èxit i m’he afanyat a reservar per tal de tenir places per tots 😉

Tenim 25 places reservades pel divendres 13 de gener a les 18h, a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. Encara no sabem les receptes de la classe, només que giraran al voltant de les postres a la cuina. És un tema molt interessant ja que a la majoria de cases es cuina bé els plats salats, però el tema de postres sempre coixeja, je je je… Evidentment, a mi personalment m’interessa MOLT! 🙂

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal). Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta.

Llista d’apuntats: Núria SaguésTeresa Graell, Laura SolanillaIsabel Bravo, Míriam Subirats, Anna Sfairopoulou, Miquel Martín, Elena Ripollès, Nuria Baliellas, Carmen Cruz, Sara Maria Aixàs, Maria Mercè Aixàs, Neus Suñé, Angeles Aparicio, Marta Giralt, Clara Simó, Maria Rodríguez, Teresa Pérez, Glòria Moreno, Cristina Tercero, Gemma Serrano, Miquel Ara, Sion Caballeria, Joan Jové, Ma Àngels Mariano, Montserrat Moragas i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Marta Caminal, Montse Rubio, Genís Vinyals.

Vinga, animeu-vos, que després de tot un desembre sense tallers aquest del gener ens vindrà molt de gust!

Comparteix

36 comentaris a “Taller de cuina del gener amb en Pep Nogué”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *