Tallers de cuina del febrer

Data
4 de febrer de 2012
Creat per

Ja tenim les dates pels tallers al Bonpreu i al Caprabo d’aquest mes de febrer. Genial!

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 35 places reservades pel dijous 23 de feber a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Des de la classe del novembre dedicada a les receptes de Nadal que no hem tornat als tallers de la Mireia Carbó i ja en tenim moltes ganes!

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 24 de febrer les 18h, a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. El taller estarà dedicat a la Cuina Volcànica, de la qual en Pep Nogué en sap un niu (que per això és d’Olot, oi?)

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Dijous 23 de febrer a les 19:30h al CapraboMercè Corbera, Ana Maria Perez, Marta Casado, Montserrat López, Maragda Royo, Cristina Sanaüja, Anna Rius, Montse Lluís, Teresa GraellSara Maria Aixàs, Maria Mercè Aixàs, Teresa Girona, Neus Monfort, Erundina González, Estefania SortJosep ColetGlòria Moreno, Genís Vinyals, Rosa Maria Pérez, Sefa Costa, Lola Garcia, Otilia Vázquez, Miquel Angel Roque, Maria Rodríguez, Teresa Pérez, Miquel Ara, Joan Jové, Ma Àngels MarianoRoser Font, Dolors Vilalta, Arnau Clofent, Daniel Ghiraldi, Anna Galbany, Montserrat Moragas, Maria Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Pilar Villa.

Divendres 24 de febrer a les 18h al BonpreuCarme ArceLaura VericatCarmen del Castillo, Silvia Morales, Clara SimóGlòria Moreno, Montserrat Garcia, Laura Solanilla, Genís Vinyals, Carmen Cruz, Angeles Aparicio, Andrea Lacasta, Maria Rodríguez, Núria Andujar, Cristina Tercero, Gemma Serrano, Joan Jové, Ma Àngels Mariano, Arnau Clofent, Patricia Mussoms, Anna Galbany, Daniel Ghiraldi, Montserrat Moragas, Maria Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Pilar Villa.

Vinga animeu-vos, que amb aquests mestres a la cuina aprenem moltíssim i ens ho passem molt bé!

Comparteix

52 comentaris a “Tallers de cuina del febrer”

 1. Gemma!!! jo em vull apuntar!!! La setmana que ve acabo les classes i, en principi, tinc totes les tardes lliures!! el problema és que hi ha uns dies que hauré d’anar a fer uns cursets, pero encara no ens han dit quin dia sera.
  De moment m’apunto pel dia 23 al Caprabo, tot i que les dues em semblen moolt interessants!!
  Si no pogués perque justament m’han posat el curset aquell dia ja t’ho faria saber perquè pugui anar-hi una altra persona!!

  Mercii per organitzar-ho guapa!!

 2. Hola Gemma, si pot ser m’apuntes el dijous, com que soc nova aquí, m’hauràs de dir que cal portar si es dona el cas. Gràcies.
  Si el nº de client es el que surt darrera la tarja?: 2 800917 136315

 3. Ostres, Gemma !
  El dijous no puc ( i mira que em feia gràcia un taller amb la Mireia Carbó!) . Així, doncs, apunta’m al de divendres amb el Pep Nogué: segur que és la mar d’entretingut. Com tens el colze? Ja saps que cal fer bondat . Una abraçada. Laura

 4. Bones Gemma,

  Si encara hi ha places apuntan’s a la Marina Caliz i a mi (Laura Baltrons) per el dia 23 amb la Mireia! Que ja tenim ganes de tornar a les seves classes!!

  Salutacions,

 5. Hola Gemma!
  Si queden places ens pots apuntar a Lola Garcia i a mi el dijous 23?
  Necessites número de tarjeta, o podem anar-hi les dues amb la meva?
  Moltes gràcies

 6. Hola! Sóc nova, m’agradaria apuntar-me al 24 de febrer (Espai Consum). Em podries informar si s’ha de portar alguna cosa o té algun cost? Gràcies

 7. Hola Gemma, pots apuntar-me tambe per el dijous 23 al Caprabo, el numero de la targeta t´el passo aquesta setmana i pots apuntar per els dos dias a l´Anna Novell.
  A reveure.
  Genís Vinyals

 8. Bon dia,
  Gemma ens pots apuntar a Teresa Girona, Neus Monfort i Erundina González pel curs de la Mireia Carbó del dia 23 de febrer? Estem a temps?

  Gràcies,
  Erundina

 9. Hola guapíssima!
  Després d’un fotimer de temps “missing” torno a estar en circulació, cre que ja no tindré plaça pel taller de la Mireia, del dia 23, però ja em conformo d’estar a la llista d’espera…
  Molts besets!

 10. Quina ràbia!, tot el mes esperant perquè ara sí que puc anar als tallers i fins ara no ho he vist…Veig que ja estan les places ocupades… Bé, per si hi hagués alguna baixa m’agradaria anar al taller de Caprabo amb la Mireia Carbé, que des que estava embarassada no l’he vist més!… Gràcies Gemma, a veure si tinc sort…(sino, també m’apuntaria al del Pep!…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *