Púding de macedònia i Nutella

Data
14 de març de 2012
Creat per

Avui us poso un dels pastissos que tinc pendents de penjar al blog, encara dels aniversaris dels Escorpins. Sí, ja sé que fa mooooolt temps, sort que les receptes no caduquen, je je je…

Si ho recordeu, per celebrar els 40 anys del Pol vam organitzar una festa a la Panxa del Bou amb gairebé 100 convidats. Era evident que per tanta gent havia de buscar algun pastís fàcil de fer i, en aquests casos, les opcions de flams, quallades o gelatines de sobre sempre van molt bé. Amb motlles d’alumini d’un sol ús tipus plum cake, vaig poder preparar pastissos per tothom en un moment, je je je…

Així que ja us podeu guardar bé aquesta recepta, que us traurà d’un compromís més d’un cop!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 100g de melindros durs
• 500ml de llet
• 100g de Nutella
• 1 sobre de flam Royal de 4 racions
• 75g de macedònia de fruita en almívar escorreguda (però guardeu el líquid del pot)
• Caramel líquid

Preparació:

Escórrer la macedònia guardant l’almívar del pot.
Tallar els melindros a daus i mullar-los amb l’almívar de la macedònia.
Dissoldre el flam amb la llet. Posar la barreja en un cassó al foc remenant contínuament fins que bulli.
Apartar del foc, afegir la Nutella i barrejar bé.
Incorporar els melindros i la macedònia. Abocar-ho dins un motlle caramel·litzat i deixar quallar a la nevera unes 4 hores.
Desemmotllar girant el motlle cap per avall, decorar i servir.

Bon profit!

Comparteix

40 comentaris a “Púding de macedònia i Nutella”

  1. Aquestes receptes que es fan amb pocs ingredients m’entusiasmen!! i les de flams, quallades m’agraden molt perquè no atipen com els altres!! i puc repetir! 😉 petonets

  2. Carai, Gemma, quines postres… i ben fàcils que són! Amb un plis plas i deixem els convidats amb la boca oberta! M’encanta la Panxa del Bou però no hi vaig gairebé mai… falta temps! Petonet

  3. La fruita amb xocolata, em resulta irressistible!!!

    No sé si jo podria fer postres per 100 persones, quan tinc un sopar a casa ja m’angoixo, i normalment no passem de 8 persones jeje.

    Petons

  4. La textura del puding amb la duresa de la fruita i el contrast de gustos ens ha encantat a ESfruita.

    Segurament perquè porta fruita i aquesta ens encanta a ESfruita ja que som una nova botiga online de fruites i verdures de qualitat. Avui venim a presentar-nos perquè hi facis un cop d’ull i per animar a la resta d’usuaris a visitar-nos: http://www.esfruita.com

    A més a més, si cliqueu “m’agrada” a la pàgina de Facebook aconseguireu un 25% de descompte: facebook.com/Esfruita

  5. Mmmm, ha de ser bo, encara que si t’he de ser sincera, mai he provat les púddings. Hem de posar-hi remei aviat.
    Una abraçada, Gemma! i espero que el cap de setmana anés bé amb els amics de les Arts. Ai, que bé ho passeu!!! ‘els joves’;-)

  6. Quina recepta més xula! Els meus fills no passen dia sense tastar la Nutella, i d’aquesta manera queden unes postres ben vistoses. L’apunte per fer-ne en aquests dies de vacances. Gràcies!
    Besos

  7. tens tota la raó, les quallades, flams, etc… són un gran recurs.
    fas servir alguna marca en especial pel púding? com no totes tenen el mateix gust ni textura…

  8. Roser, a mi també m’agraden molt les postres que es poden menjar amb cullera tipus flam, quallades i púdings. Trobo que passen molt més bé, oi?

    Ester, la combinació va quedar molt bona!

    GEMMA, precisament aquestes receptes ràpides i fàcils de fer són per moments com aquests, amb molta feina i molts convidats. A més, el pots fer el dia abans, de manera que et treus feina de sobre 😉

    Marina, jo a la Panxa del Bou hi vaig els dies que plou, entre setmana entreno al gimnàs municipal (és més barat, je je ej…). Tot i que des que tinc la lesió, d’escalar res de res! 🙁

    Mònica, amb motlles i safates d’un sol ús, i aquesta recepta tan senzilla, la veritat és que no vaig tenir cap complicació 😉

    Oti, per repetir! 😉

    Helena, si li fas al teu xicot, ja veuràs com triomfaràs, je je je…

    Ribereña, preparar postres i menjar per 100 persones pot ser fàcil si t’organitzes bé… només es tracta de pensar una mica abans per no complicar-se gaire la feina 🙂

    Esfruita, a mi les postres amb fruita m’encanten, sobretot si són amb fruita fresca. En aquest cas però vaig fer servir macedònia en almívar 😉

    Gemma, has de posar remei amb això teu i els púdings, que no em puc creure que no t’agradin… són sensacionals! I el concert amb els Amics de les Arts va ser genial, m’ho vaig passar pipa!!!

    Queti, ja veus que és una recepta senzilla sense cap compliació, estic segura que als teus fills els encantarà. I si és per vacances, fins i tot el poden fer ells tot sols, oi? 😉

  9. Starbase, a la reina del teu cor li encantarà! Púding + nutella = èxit assegurat! 🙂

    Isabel, benvinguda al blog, m’alegro que t’agradi 🙂

    Dolores, Sion i Núria, són unes postres fàcils de fer i que agraden a tothom!

    Mesilda, ANABDN i Miquel, servit fresquet i amb aquesta combinació, és un bon recurs per quan tens molta gent 😉

    Maria Dolores i Teresa, a mi els púgings també m’agraden molt!

    Eva, què vols dir amb la marca del púding? Ho vaig fer amb el típic sobre de flam en pols de la marca Royal… No vaig fer servir cap altre producte comprat. Imagino que et refereixes a aquells preparats que venen en sobre per fer pastissos… jo no els he fet servir… van bé?

  10. Mmmmm, un púding sempre baixa bé!!! i que hi tingui nutella… això ja és massa!!!!
    A mida d’anar fent els pastissos i galetes que penges, m’he anat tornant una gormanda, però tinc la família i els amics ben contents!!!!
    Segueix així!!!
    Gràcies i petonets!!!!
    A veure si torno a venir un dia als cursets de Barcelona!!!

  11. Ostres Gemma, jo no sé si podria fer postres per a tanta gent, la veritat que imagino que és un gran repte … La textura d’aquest púding segur que és un plaer al palardar, a més m’agraden els entrebancs de la fruita i el contrast de sabors ..
    Petonets.

  12. Un dels primers blogs que vaig consultar va ser el de la Gemma, (inconcional):))!!
    i tinc dos receptes preferides ummmmmmmmm!!!
    que bé que queda Gemma, sempre tens una paraula per tothom!!
    bon cap de setmana.

  13. Miquel, amb una mica d’organització i amb aquesta recepta tan senzilla, preparar pastissos i coques per 100 persones no és tan comlicat… només necessites temps 😉

    ANBDN, moltes gràcies, penso provar la mousse de violetes, que ha de quedar extraordinària! a més, fa molt temps que la tinc a pendents de fer 😉

    Donibaneko, a mi també m’agraden molt esl púdings, amb una textura lleugera tipus flam… trobo que passen molt millor que els típics pastissos de pa de pessic, oi?

    Cuina cinc, doncs aquest púding és una de les altres receptes que has d’afegir a les preferides, és fàcil de fer i queda boníssim!

    Belén, la combinació queda molt bona. I sort que no caduquen, perquè encara tinc pendents unes trufes que també vaig pel dinar de celebració d’aquests aniversaris, je je je…

  14. Doncs tu ves-nos posant tots els pastissos que tinguis a pendents que no ens en volem perdre cap!!!! Quina feinada Gemma!!! Ben bé que eren per un aniversari ben especial…jejeje!!!
    Els amics deurien alucinar amb tants dolços bons!!! Quina pintaaaaaaaaaaa!
    Petunets,
    Eva.

  15. Fantástico. Lo tendré en cuenta para esas celebraciones con amigos que ni una tarta ni dos nos solucionan la papeleta. Rápido, sencillo y por los ingredientes, veo que delicioso, de modo que queda muy bien anotado.

    Un besín.

  16. Eva i Anna, per fi he acabat amb els pastissos pendents de l’aniversari, je je je… ja era hora! He tardat 4 mesos 🙂

    Clara, aquestes receptes són molt resultones per dies com aquest, amb molta gent i moltes coses per fer 😉

    Silvia y Nieves, es un pastel super fácil y muy resulton, ideal para muchos invitados… Además, la nutella queda de vicio, je je je…

    Nano, és ideal per després d’una calçotada amb molta molta gent! I la textura de púding fa que quedi molt lleuger, ja veuràs com agradarà 😉

    Pol, per això m’agraden tant els púdings… 🙂

  17. Aquest cap de setmana haig de portar postres per una festa amb molta gent i penso fer aquest puding. Moltes gracies per escriure la recepta, tens un bloc fantsstic.

Respon a Eva Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *