Tallers de cuina de l’abril

Data
8 d'abril de 2012
Creat per

Com han anat les vacances de Setmana Santa? Bé? Nosaltres hem estat a Mallorca i he aprofitat per fer un petit stage a un forn magnífic d’Algaida aprenent a fer robiols, crespells, panades, ensaïmades… ja us ho explicaré!

Mentrestant, segur que tots heu recuperat forces i teniu ganes d’apuntar-vos als cursos de cuina de l’abril, oi?

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 35 places reservades pel dijous 26 d’abril a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. La Mireia Carbó ens farà tres receptes molt suggerents i resultones: uns canelons d’espàrrecs amb merenga salada, una crema de vainilla i xocolata per acompanyar maduixes i un pastís de formatge líquid. Només pel nom de les receptes ja val la pena la classe!

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Degut a la Setmana Santa el mes d’abril té pocs divendres, de manera que ens han pogut reservar menys places de les habituals. Tenim 15 places reservades pel divendres 27 d’abril les 18h, a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. El taller del Pep Nogué estarà dedicat a la Cuina del Bacallà, fresc i salat. Les receptes, com sempre, seran una incògnita fins a l’últim moment…

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Dijous 26 d’abril a les 19:30h al Caprabo: Estefania Sort, Cristina Brugarolas, Mònica Gili, Isabel Sollai, Maria Meya, Maragda RoyoSílvia Soto, Lidia Gil, Anna Pardo, Marina Antúnez, Anna Gamisans, Rosa Martínez, Pilar Villa, Maria Jose Alborni, Joan JovéMa Àngels Mariano, Santi Flores, Paquita Soto, Eva Flores, Montserrat López, Ana María Pérez, Angels FontRosa Maria PérezIsabel BravoRoser Font, Dolors Vilalta, Joan Font, Miquel Angel Roque, Cristina Sanaüja, Sara Maria AixàsMontse Lluís, Neus MartíMiquel MartínElena RipollèsMaria RodríguezSilvia Alvarez, Montserrat Moragas, Ma Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Divendres 27 d’abril a les 18h al Bonpreu: Pilar Villa, Maria Jose Alborni, Teresa GraellJoan JovéMa Àngels Mariano, Montserrat López, Ana María Pérez, Laura Solanilla, Joana Navarro, Belén SalaIsabel BravoNúria Sagués, Narcís Civil, Genís Vinyals, Sara Maria AixàsCristina TerceroGemma Serrano i Maria Rodríguez.

Llista d’espera: Isabel Muñoz, Marta Giralt, Miquel AraSion CaballeriaAnna Sferopoulou.

Vinga animeu-vos, que les dues propostes són molt interessants!

Comparteix

42 comentaris a “Tallers de cuina de l’abril”

 1. Espero llegar a tiempo,nunca llego!!Me encantaría de una vez por todas poder asistir a una clase de La Mireia,a ver si hay suerte.
  Me vendría muy bien el jueves 26,que tengo fiesta.
  Me quedo cruzando los dedos.
  Muchas gracias Gemma!!

  Cariños

 2. Bon dia Gemma:
  Apuntanos al taller de Caprabo:
  Elena Ripolles (Lacuina del Eri)
  Neus Marti (cocinando con Neus)tarjeta 800004803120
  Montse LLuis Avellan (La MOntse de Sants) Blog http://abellbulto.blogspot.com.es/
  Y yo Miquel Martin Redon

  Gemma si necesitas el numero de la Elena o Montse me lo dices y se las pido si no lo tienes tu ya fichado.
  moltes gracies
  peto

 3. Realment uns tallers molt interessants! Com m’agradaria poder assistir-hi! Però últimament no tinc temps ni de respirar…
  Que us ho passeu molt bé, i ja espero les vostres versions!
  Petons

 4. Bona nit, Gemma!!!

  M’agradaria apuntar-me al curs del dia 26…Com que és la primera vegada, no sé ben bé quines dades necessites, el meu núm de sòcia del caprabo no tinc ni idea d’on el tinc, el buscaré i te l’envío de seguida que el trobi…

  Moltes gràcies!!!

  Àngels

 5. Hola me gustaria asistir al curso del dia 26 de caprabo, es la primera vez que asisto, mi nº de carnet es:2 800957962813, como es la primera vez y no se como funciona le rogaria por favor si estoy apuntada. Me gustaria asistir tambien al del dia 27 digame si es posible.
  Muchas gracias

 6. Hola Gemma, vaig fer la mona tal i com ens la vas ensenyar al taller que vas impartir al mercat de Manlleu i, escolta, un èxit. Va quedar boníssima i amb una presentació fantàstica. Vaja que si no ho dic semblava de pastisseria, tot i que molt millor al ser feta per una mateixa.
  Moltes gràcies per tots els consells i trucs i espero poder-ho repetir!!

 7. Hola Gemma quina casualitat nosaltres també estavem per Mallorca i a la casa on estavem la noia ens va regalar unes panades i rubiols que estaven de vici!!! i em recepta inclosa!!!! ja farem intercanvi!!!!

 8. Hola Gemma!!!!
  Quina sort marxar a mallorca!!! Diuen que és molt maca. ja ens explicaràs.
  I ja veig que el més d´abril està ple de tallers.., esperaré molt animada les teves cròniques!!! Petonets.

 9. Isabel, m’alegro molt que la Mona et quedés taaaaan bé!!!!
  El mes de maig torno a fer una classe a Manlleu, de postres d’estiu de restaurant a casa. A veure si també t’apuntes 🙂

  Silvia, tinc pendent que em passin totes les receptes per poder-les posar en pràctica a casa, je je je…

 10. Hola Gemma!!!
  He vist que sóc a la llista, al costat de ???…Estava convençuda que t’havia enviat un missatge amb els meus cognoms!

  Àngels Font i Selva

  El número del Caprabo el vaig tornar a sol·licitar, perquè he perdut el meu carnet…Ja estic patint per si no m’arriba a temps…Potser serà més ràpid demanar l’alta de nou… Uffff!!!!!

 11. Hola Gemma, hace mucho tiempo que miro tus recetas y hago alguno de tus postres, también he asistido varias veces a las clases de Caprabo.Ahora me intresaría ir a las clases de Bonpreu del bacalao, sería posible?.
  Muchas gracias y felicidades y a seguir trabajando que da gusto mirar tus fotos y recetas.Un abrazo Isa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *