Sorteig pel taller de cuina magistral amb Xavier Pellicer

Data
18 de maig de 2012
Creat per

L’Espai Consum del Bonpreu ha organitzat una classe exclusiva amb en Xavier Pellicer, xef del restaurant can Faves guardonat amb dues estrelles Michelin. La sessió magistral es farà el dimecres 6 de juny a les 18:30h amb només 20 assistents entre clients del Bonpreu i lectors de la revista CUINA.

Bonpreu vol premiar l’entusiasme que el grup de blocaires mostra amb les activitats que organitza cada mes i per això ens ofereixen 2 invitacions a sortejar entre els assistents d’algun taller de cuina durant aquest any. UAU!!!!!!!!!!!

Els que vulgueu participar al sorteig (i que heu vingut algun cop als tallers del divendres al Bonpreu) podeu deixar un comentari aquí. Teniu temps fins el divendres 25 de maig al migdia, a la tarda es farà el sorteig i el dissabte 26 publicaré el nom dels guanyadors.

Animeu-vos i moooooolta sort!

Comparteix

31 comentaris a “Sorteig pel taller de cuina magistral amb Xavier Pellicer”

  1. tot i que no he assistit a cap curs de Bon preu, perquè esclà la distància entre setmana és un problema! aquest curs amb en Xavier Pellicer no me’l perdria per res del món!!

    petonets**

  2. els cursos de divendres a Bon Preu han estat un descobriment encisador. M’agradaria molt participar en el sorteig. Sort a tots i totes¡¡¡¡¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *