Tallers de cuina del juny

Data
1 de juny de 2012
Creat per

Això ja s’acaba… ja tenim les dates per gairebé les últimes classes del curs, les del mes de juny. Tot i que si el juliol hi ha quòrum, encara hi ha tallers planificats, eh?

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim reservades 25 places reservades pel divendres 22 de juny a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un taller de coques dolces i salades ideal per poder fer a  casa les coques de Sant Joan!

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 35 places reservades pel dijous 28 de juny a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Encara no sé quines receptes farà la Mireia Carbó, però així que les sàpiga les poso, ok? Segur que com sempre seran pràctiques, originals i, sobretot, bonissíssimes!

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Divendres 22 de juny a les 18h al Bonpreu: Montserrat Moragas, Cristina Sanaüja, Anna Sferopoulou, Tzu Chien Chiu, Jacci, Lola Garcia, Maria RodríguezJoan JovéMa Àngels Mariano, Anna Llobet, Laia Llobet, Laura SolanillaM Isabel Garcia, Rosa Lleonart, Cristina TerceroGemma SerranoTeresa GraellSara Maria Aixàs, Genís Vinyals, Sefa Costa, Yuliya Dovgopola, Marta Giralt, Glòria MorenoNeus Sunyé, Ana María Pérez, Montserrat López i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Isabel Bravo i Pilar Villa.

Dijous 28 de juny a les 19:30h al Caprabo: Jacqueline Wilkie, Pilar Villa, Isabel BravoCristina Brugarolas, Carme Fabregat, Maragda Royo, David Serra, Joan Palou, Cristina Sanaüja, Tzu Chien Chiu, Conxita Linares, Maria Jose Alborni, Lola Garcia, Maria RodríguezJoan JovéMa Àngels Mariano, Anna SferopoulouM Isabel Garcia, Rosa Lleonart, Anna Genís, Sara Maria Aixàs, Sefa Costa, Glòria MorenoMarina AntúnezNeus Sunyé, Ana María Pérez, Montserrat López i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos, que això ja s’acaba!

Comparteix

47 comentaris a “Tallers de cuina del juny”

 1. Bon dia,
  Gemma ens pots apunta pel curs de la Mireia, el dia 28 de juny, a la Teresa Girona, Neus Monfort i Erundina González, si us plau?

  Ahir va estar fantàstica la Mireia … gràcies per la gestió del curs.

  Erundina

 2. Bon dia, després del curs del caprabo d’ahir, que em podries apuntar als dos cursos, em sembla que ja la tens la meva targeta client del caprabo, però per si de cas te la torno a deixar: 2 801308 209915. Moltes gràcies. Neus

 3. Bon dia Gemma,

  Em pots reservar lloc pel del Bon Preu del 22 de juny?? espero no tenir que anul.lar-ho un altra cop a darrera hora… vull venir!! :):)
  Petons

 4. Bondia Gemma! Quin exit que tenen aquests cursos, acabes de posar-los i estan casi plens ja! Em pots apuntar al de Mireia de 28 si us plau? Moltes gracies per gestionar-ho tot!

 5. Hola, es la primera vegada que m’apunto a un curs, pero em fa molta ilusió! Em podries apuntar?? Em dic Anna Llobet Pareja i també a la meva germana Laia Llobet.
  Moltes gràcies! Haig de rebre algun tipus de confirmació?? Merci!

 6. Hola Gemma!!!

  Em pots apuntar al de la Mireia Carbó, si us plau? Sóc l’Àngels Font (cuinaigaudeix.blogspot.com). Ja he pogut venir dues vegades i m’agrada moooolt! però com que no conec ningú…no sé qui és qui!!!

  Moltes gràcies per la teva feina!!!!!!!!!Fins aviat!!!!

 7. Hola Gemma, acabo de fer la tarta de poma i llimona.. ja és a la nevera.. 🙂 merci per la recepta! fa molt bona pinta.. 🙂
  Una pregunta.. m’estic tornant boja buscant uns “caramels” o farcellets que vas fer amb pasta filo farcits de xocolata o crema?… em sona que vas comentar un cop que si teniem crema catalana que ens sobrava la podiem congelar i més endavant fer farcellets.. crec recordar… però no trobo de cap manera l’enllaç… me’l pots passar si us plau? merci!! 🙂

 8. Bona tarda.
  M’agradaria apuntar-me al curs del dijous dia 28 de Juny a les 19.30. Es el primer cop que m’hi apunto i em feria molta il.lussió.
  El meu numero de carnet caprabo es 800292693014

 9. M’agradaria apuntar me al taller de cuina del Caprabo del dia 28. Com que serà la primera vegada que hi vaig, t’envio el meu numero de la targeta del Caprabo: 2801377609418.
  Moltes gracies
  Conxita

 10. Hola, Gemma, me podrías por favor apuntar a el taller de Pep Nogué par ael 22 del junio a las 18h y lo de Mireia Carbó para el 28 de junio a las 19h30 ? Mi número de la tarjeta de cliente de Caprabo es 2 801299 340819. Muchas gracias !

 11. Hola de nou! Al final el divendres 22 tambe el tinc lliure, llavors si em pots apuntar a la llista d’espera del taller de Pep perfecte! A veure si hi ha sort… Gracies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *