Una trobada amb en David Lienas

Data
24 de juny de 2012
Creat per

Avui no us presento cap recepta, però en canvi vinc amb una proposta molt interessant. Molts de vosaltres coneixeu en David Lienas, un gran cuiner que ens va fer els tallers al Bonpreu fins l’any passat. Com que tots anem molt ocupats, va ser impossible organitzar una trobada per tal d’acomiadar-nos d’ell i ara, aprofitant la calma del juliol, en David ens ha tornat a fer la proposta.

La idea és quedar una tarda per cuinar com ens feia al Bonpreu, ensenyant-nos tres o quatre receptes mentre xerrem i gaudim de les seves explicacions. Com que no podem disposar de l’Espai Consum, en David ens ofereix les instal·lacions de l’escola que dirigeix, l’escola de cuina Bellart  (C/Aribau, 83). La capacitat de l’aula és d’unes 30 persones, així que podem ser una bona colla!

Anant al gra, la proposta és la següent: realitzar un taller de cuina gratuït amb en David Lienas a l’escola Bellart el dimecres 11 de juliol a les 18h de la tarda. El taller està obert a tota la colla que hem assistit a les classes dels divendres al Bonpreu i hi ha unes 30 places. Per apuntar-vos ja coneixeu el sistema, només cal que deixeu un comentari aquí 😉

Llista d’apuntats: Marta Giralt, Anna Sferopoulou, Patrícia Mussons, Belen Sala, Meritxell Rosell, Mercè Ayguavives, Neus Sòria, Maria RodríguezEva UrbanoXaro Morral, Pilar Villa, Manel Bonafacia, Genís Vinyals, Rosa Lleonart, Cristina Sanaüja, Òscar GómezGlòria MorenoTeresa GraellMa José Maicas, Tzu Chien Chiu, Sara Maria AixàsMontse LluísMiquel MartínMiquel AraSion CaballeriaMarina AntúnezLaura Solanilla, Montserrat López, Isabel BravoCristina TerceroGemma SerranoJoan JovéMa Àngels Mariano, Sefa Costa i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos, que és una oportunitat única de tornar a gaudir d’aquest gran mestre!

ATENCIÓ, CANVI DE DIA! EL CURS ES FARÀ EL DIMECRES 11 DE JULIOL A LES 18h!!!!

Comparteix

30 comentaris a “Una trobada amb en David Lienas”

  1. Buenos días Gemma, creo que es una oportunidad única, te agradeceré que me apuntes.
    ¡Gracias, por tu maravillosa gestión!
    Saludos,

  2. Hola Gemma, també t’acabo d’escriure al facebook…a mi i a una altra participant dels tallers del David i amant de la cuina que es diu Meritxell Rosell, ens encantaria poder assisitr-hi. A veure si tenim sort!!! 😉

  3. hola gemma! arribo tard (com sempre), si hi ha alguna baixa d’ultima hora i puc venir avisam si us plau, que recordo haver fet un curs amb David l’any passat i era molt bo. merci!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *