Taller d’octubre al Bonpreu

Data
30 de setembre de 2012
Creat per

Ja tenim data pel taller d’en Pep Nogué al Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 5 d’octubre a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un monogràfic de guisats i estofats, amb receptes sorpresa fins a l’últim moment. Ideal ara que començar la temporada de fred!

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal). Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta.

Llista d’apuntats: Carles Balaguer, Miquel MartínTeresa GraellJoan JovéMa Àngels Mariano, Marta Giralt, Miquel AraSion CaballeriaSara Maria AixàsJordi Canals, Genís Vinyals, Magnolia Escolano, M. Victoria Mullor, Isabel BravoSilvia ÁlvarezAna NualartJordi ReixachNeus Garcia, Rosa Lleonart, Gemma Serrano i Maria Rodríguez.

PD: El taller d’aquest mes de la Mireia Carbó al Club Social Caprabo és una mica diferent, ja que és un taller pràctic de panellets i la mecànica serà diferent a la dels altres cops. Qui vulgui apuntar-se, ho pot fer directament a la seva web o per telèfon.

Comparteix

25 comentaris a “Taller d’octubre al Bonpreu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *