Sorteig pel “Cuinem amb Estrella” amb Romain Fornell

Data
20 de novembre de 2012
Creat per

L’Espai Consum del Bonpreu continua el cicle de sessions de cuina magistrals amb xefs guardonats amb estrelles Michelin. En aquesta ocasió el mestre serà en Romain Fornell, xef del restaurant Caelis de l’hotel Palace de Barcelona, guardonat amb una estrella Michelin. La sessió magistral es farà el proper dimarts 27 de novembre a les 18:30h a l’Espai Consum, amb només 20 assistents entre clients del Bonpreu i lectors de la revista CUINA.

Tal i com porta fent en les anteriors edicions del cicle, Bonpreu vol premiar l’entusiasme que el grup de blocaires mostra amb les activitats que organitza cada mes i per això ens ofereixen 4 invitacions a sortejar entre els assistents d’algun taller de cuina durant aquest any. UAU!!!!!!!!!!!

Els que vulgueu participar al sorteig (i que heu vingut algun cop als tallers del divendres al Bonpreu) podeu deixar un comentari aquí. Teniu temps fins aquest dijous 22 de novembre a les 12h de la nit. Divendres, l’equip de l’Espai Consum farà el sorteig de les invitacions i el dissabte publicaré el nom dels guanyadors.

Animeu-vos i moooooolta sort!

Comparteix

22 comentaris a “Sorteig pel “Cuinem amb Estrella” amb Romain Fornell”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *