Creps amb sucre. Blogs contra la fam 2012

Data
30 de novembre de 2012
Creat per

Blogs contra la fam és una iniciativa nascuda a Facebook per tal de promoure el Gran Recapte d’Aliments que durà a terme el Banc dels Aliments de Catalunya els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2012. Aquesta ja és la segona edició, en la qual tots els blogs adherits avui publiquem una recepta amb els ingredients bàsics que es recullen. La meva proposta són unes senzilles i humils creps amb sucre, que porta aliments tan bàsics com llet, farina, ous i sucre:

Des d’aquí us animo a col·laborar al Gran Recapte d’Aliments que es farà aquesta cap de setmana a tot Catalunya portant algun dels aliments bàsics (llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix) a qualsevol punt de recollida. Si busqueu al cercador, veureu que teniu un punt de recollida ben a prop de casa, així que no teniu cap excusa 😉

Vinga, que entre tots hem de superar les 1095 tones recollides l’any passat!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 250ml de llet
• 125g de farina
• 50g de sucre
• 2 ous
• 1 pessic de sal

Preparació:

Barrejar amb el túrmix tots els ingredients i deixar-ho reposar ½ hora. Coure les creps ben fines en una paella untada amb una mica de mantega. Farcir les crepes amb una mica de sucre, doblegar-les i servir.

Bon profit!

Comparteix

33 comentaris a “Creps amb sucre. Blogs contra la fam 2012”

  1. Hola Gemma! molt bé aquesta recepta de creps! Ara que s’acosta el Nadal no faràs alguna recepta de torró de iema? he quedat amb una amiga per fer-ne la setmana que ve i no sé per quina recepta de la xarxa decidir-me! petons!

  2. Roser, la recepta de creps és força universal, oi? Crec que tots gram amunt o gram avall fem servir aquestes proporcions 😉

    GEMMA, entre tots estem batent rècords de participació!

    Pol, eren bones, oi? I és que unes creps senzilles poden ser unes postres excel·lents 😉

    Marina i Teresa, estava clar que jo havia de participar amb alguna cosa dolça, je je je… L’any passat vaig fer una llet fregida, i aquest cop unes creps.

    Gràcies Sandra!

    Rita, fer torró a casa és una mica complicat… Em sembla que la revista CUINA el Nadal passat (número 126) el va dedicar a les receptes de torró, i n’hi ha alguna de yema que està força bé.

  3. Abril, les creps amb sucre són senzilles però ben bones. I clar, sempre les pots farcir amb altres coses…

    Anna i Neus, senzilles i ben bones!

    Miquels, entre tots hem superat les 1096 tones de l’any passat, ha sigut una campanya fantàstica, l’any vinent no sé pas si ho podrem superar…

    Anna i Cristina, les llegums, l’arròs i plats semblants són econòmics i molt nutritius, però unes creps com aquestes també, oi?

    Silvia, muchas veces las recetas más sencillas son las más ricas, verdad?

    Bet, doncs jo hi vaig pensar de seguida! Què hi ha més barat i humil que unes simples creps? I amb ingredients ideals pel gran recapte!

  4. CristinaT i Marta, senzilles però nutritives i ben bones!

    ianF, amb gelat o Nocilla són de vici total! M’encanten les creps, je je je…

    Maria Dolores, més senzill, econòmic i bo impossible, oi? 😉

    Nuni, ha sigut impressionant! Rècord de participació blocaire i rècord de recollida d’aliments! L’any vinent no ho podrem pas superar!

    Gemma, no passa res de res! Fins i tot pots tenir la massa feta a la nit i coure-les el matí… Més temps tampoc la tindria feta, ja que porta ou 😉

    Gemma i Mònica, una recepta ben humil per una campanya molt solidària!

Respon a Roser Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *