Tallers de cuina abril – maig

Data
5 d'abril de 2013
Creat per

Tenim dates pels nous tallers de cuina. I atenció que hi ha algunes novetats!

Taller PRÀCTIC amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 20 places reservades pel dijous 25 d’abril a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Amb la Mireia farem una classe PRÀCTICA de CAKE POPS i serem un grup reduït, per nosaltres sols. El preu del taller pràctic és de 10€ i ens podrem endur a casa els cake pops que farem. Després d’ensenyar-nos a fer ametllats, carquinyolis, panellets, pets de monja, menjar blanc, panellets, crema catalana, coca de llardons… la Mireia ja ens pot ensenyar dolços de fora. Estem a punt!

Recordeu que cal passar primer per la botiga Caprabo que hi ha sota el Club Social i pagar el tiquet per valor de 10 euros. A continuació podeu pujar com sempre i identificar-vos a la llista que té la Pat al taulell de recepció, ella us demanarà el tiquet que haureu comprat.

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 17 de maig amb UN NOU HORARI A LES 17h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep farà un monogràfic de cuina amb formatge, un tema del qual és tot un expert. No conec ningú que sàpiga més de formatges que en Pep Nogué!

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, l’e-mail i a quin taller us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!!!

Llista d’apuntats:

Dijous 25 d’abril a les 19:30h al Caprabo: Victòria Mullor, Cristina Brugarolas, Magda Pallàs, Magnolia Escolano, Lourdes Aguilo, Anna Llopart, Pilar Villa, Maria Rodríguez i Gemma Clofent.

Divendres 17 de maig a les 17h al BonpreuIsabel Bravo, Teresa Ricart, Teresa Bover, Genís Vinyals, Miquel AraSion CaballeriaLaura SolanillaSara Maria AixàsNeus Garcia, Bea Balmes, Magda Pallàs, Sonia Lago, Carina Domènech, Magnolia Escolano, Glòria Moreno, Sara Nogales, Jordi Taravilla, Anna Sferopoulou, Lourdes Aguilo, Anna Llopart, Marta Garcia, Pilar Villa, Ana Maria Perez, Montserrat López, Cristina TerceroMaria RodríguezAna Nualart, Maria Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Griselda Ballester, Gemma SerranoTeresa Graell i Victòria Mullor.

Comparteix

30 comentaris a “Tallers de cuina abril – maig”

  1. Oooo, quina llastima!! el de cake pops em fa molta gracia, pero els dijous no puc! Saps si ho fan altres dies tambe?
    El divendes si que em va be, em pots apuntar al de Pep?
    Moltes gracies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *