Cóc d’albercoc, panses i formatge blau de la Carme Ruscalleda

Data
23 d'abril de 2013
Creat per

Puntual a la meva cita de cada mes, aquesta és la recepta que he escollit de la revista CUINA del mes d’abril:

La recepta forma part del menú bo i sa de la Carme Ruscalleda, que aquest mes d’abril està inspirat en productes de primavera: una amanida de faves i bacallà, unes endívies farcides de llonganissa, unes llenties, múrgoles i pits de guatlla i un cóc d’albercoc, panses i formatge blau.

Haig de confessar que aquesta cóc ha provocat divergències d’opinió entre els que l’han tastat. Hi ha hagut qui amb prou feines n’ha menjat, evidentment a causa del formatge blau. En canvi, a d’altres els ha encantat, el contrast dolç de les panses, àcid de l’albercoc i salat del formatge, els ha entusiasmat. Així doncs us recomano que només el feu si sou amants d’aquests tipus de formatges, ja que llavors estic segura que el gaudireu de gust.

Aquí teniu la recepta:

Bon profit!

Comparteix

30 comentaris a “Cóc d’albercoc, panses i formatge blau de la Carme Ruscalleda”

 1. m’encanten els formatges i com més forts millor…així que aquest cóc elprobaré segur!! I si és de la Rusqui èxit assegurat! T’ha quedat xulíssim!
  Petunets
  Eva

 2. Des que vaig veure la recepta a la revista m’hi vaig posar un pos-it per fer-la. L´’unica cosa que no m’acaba de convencer son les panses, perquè no m’agraden gens, però tot i així la faré, perquè té una pinta exquisita, t’ha quedat perfecte.

  Petons

 3. hola Gemma, què bo ha de ser! m’he posat una mica a l’ordinador pero amb una mà se’m fa lent i pesat…i a més veig coses bones i que bo puc fer… m’hauré de buscar un pinxe… de moment estic enguixada.. ! petó

 4. Tot al menu ma esta ve hare el pit de guatlla no ansoc manjat mai tan patit an fa pena,
  al cóc al probarem pregunto as pot pusari la mitat de formacha blau am penso que te que surti una mica masa fort, de totes maneras sou formirables per las recetas,

 5. Roser, el formatge es nota molt, t’ha d’agradar aquest tipus de formatge.

  Cinta, la combinació de formatge blau i fruita és tot un clàssic, oi?

  Marylou, a mi també em van semblar molt i en vaig posar menys… potser diria que la meitat 😉

  Marina, una combinació molt sorprenent!

  Miquel, aquests motlles són molt vistosos, oi?

  Eva, si t’agrada el formatge blau, aquest t’agradarà segur!

 6. Gemma, acasa va passar el mateix, a uns va agradar molt i a d’altres gens…

  Judith, si no t’agrada el formatge blau, no val la pena que el tastis 😉

  Ribereña, el pots fer igualment sense panses 😉

  Sandra, potser el mateix amb una altre mena de formatge…

  Joaquima, el motlle queda xulo, oi?

  Pol, ja saps que a mi no em va convèncer, je je je… 😉

 7. Neus, en aquest cop coincidim del tot!

  Dolça, pels amantas del formatge blau és ideal 😉

  Dolores, Mercè i Ana, una combinació ben atrevida només apte pels amants del formatge blau!

  Starbase, jo tampoc, jo tampoc, jo tampoc 🙂

  Enkeli, arriscat, atrevit però molt bo si t’agrada el formatge blau!

 8. Cristina, sí, ja tenim aquí els albercocs. I tu també ja els has fet servir, oi?

  Teresa, ànims que ja veuràs com aviat tornaràs a estar al 100%!

  Mònica, és una recepta gran, pots fer la meitat perfectament

  Teresa de Mataró, pots posar la meitat de formatge, jo també en vaig posar menys, que 400g és molta quantitat 😉

  Laura, si t’agrada el formatge blau, aquest cóc t’encantarà!

  Pilar, si el proves ja m’ho diràs 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *