Tallers de cuina de maig i juny

Data
17 de maig de 2013
Creat per

Ja tenim dates pels nous tallers de cuina del proper mes. S’ha d’aprofitar que segurament seran els penúltims del curs!

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 20 places reservades pel dijous 30 de maig a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. La Mireia farà tres receptes molt prometedores: una crema de nous i gambes, una llaminera de porc al vermut i unes nous estil xinès amb nata a la vainilla. Ja sabem que les receptes de la Mireia tenen l’èxit assegurat!

Recordeu que la classe no és gratuïta. Cal passar primer per la botiga Caprabo que hi ha sota el Club Social i pagar un tiquet per valor de 5 euros. A continuació podeu pujar com sempre i identificar-vos a la llista que té la Pat al taulell de recepció, ella us demanarà el tiquet que haureu comprat.

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 15 places reservades pel divendres 14 de juny a les 17h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un monogràfic sobre cuina dietètica, ideal tenint en compte que estarem en plena operació biquini, je je je… Recordeu el nou horari, ara hi ha una única sessió a les 17h, eh?

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, l’e-mail i a quin taller us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!!!

Llista d’apuntats:

Dijous 30 de maig a les 19:30h al Caprabo: Lourdes Aguilo, Anna Llopart, Iol Torra, Rosa Maria PérezSara Maria AixàsIsabel Bravo, Teresa Bover, Magnòlia Escolano, Maria RodríguezLaura SolanillaJosep Bayé, Magda Pallàs i Gemma Clofent.

Divendres 14 de juny a les 17h al Bonpreu: Lourdes Aguilo, Anna Llopart, Gemma Serrano, Glòria Moreno, Teresa Bover, Magnòlia Escolano, Teresa Graell, Magda Pallàs, Ana Maria Perez, Montserrat López, Laura SolanillaMaria RodríguezAna NualartCristina TerceroMiquel AraSion CaballeriaJoan JovéMa Àngels Mariano i Marina Antúnez.

Llista d’espera: Genís Vinyals, Rosa Leonart, Isabel Bravo.

Vinga, vinga, animeu-vos!

Comparteix

27 comentaris a “Tallers de cuina de maig i juny”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *