Mousse de iogurt i lemon curd amb granissat de maduixa

Data
10 de juny de 2013
Creat per

Dijous passat vaig tenir el gust d’impartir un taller de postres fresques d’estiu a l’Aula del Mercat Municipal de Manlleu. Una de les receptes que vaig ensenyar va ser aquesta copa tan refrescant:

El Mercat de Manlleu és un referent entre els mercats municipals catalans fora de Barcelona. Organitza moltes activitats al voltant de la gastronomia, gratuïtes i dirigides als seus clients, amb la finalitat de completar una oferta gastronòmica que va molt més enllà de la simple venta de producte fresc de proximitat: tallers, tastos, exposicions, hora del conte, xerrades, concerts… No conec cap altre mercat amb tanta marxa com el de Manlleu!

Aquest ja és el quart taller que imparteixo al mercat i, és que tot i quedar-me tan lluny de Sabadell, estic encantada d’anar-hi: m’hi sento a gust com a casa! I clar, compto amb la col·laboració dels treballadors de la cooperativa i del restaurant Sambucus, je je je… A més, entre els assistents al taller he anat coneixent a la gent que repeteix, i em fa molta il·lusió cada cop que ens retrobem, tant en directe com a través de les xarxes socials. I és que són uns quants els que també tenen blog de cuina 😉

El taller d’ahir tractava de postres fresques de cara a l’estiu, per això em va semblar bona idea combinar una mousse de llimona amb un granissat de maduixa, dues elaboracions molt refrescants. A més, servides en copa, queden realment vistoses. Ara només falta que els assistents posin en pràctica a casa totes les receptes! I espero tornar ben aviat!

Si voleu llegir la recepta, només cal que cliqueu aquí: receptes
I si voleu veure quatre fotos del taller, aneu al Facebook del mercat: fotos

Bon profit!

Comparteix

17 comentaris a “Mousse de iogurt i lemon curd amb granissat de maduixa”

 1. Hola gemma.
  Ara que ve el fresquet ve molt de gust pendre postres tan resfrescants com aquest.
  es veu deliciòs.
  Manlleu és un poblet encantador, i la seva gent és molt maca.
  Petonets.

 2. Enhorabona Gemma, que vagin molt bé els tallers. La teva proposta és fantàstica, m’encanta la combinació d’ingredients. Una recepta ideal pels dies que venen.
  Petonets bonica

 3. I jo que encara no t’he vingut a veure a cap taller! Aquest que era en dijous ho tenia complicat…
  A mi també m’agrada molt el Mercat de Manlleu! A veure si t’enxampo al proper taller! 😉
  Molts petons!

 4. Hellou Gemma, Qué fa mols de diez que no et visito i no es falta de ganes sino “superstock” d’activitats però aviat em paso a veure’t!!!
  Aquest post m’ha fet recordar quan et vaig coneixer, el dia Manlleu, la cooperativa, i el mercat…Qué be que hi facis clases!!! Aquesta ha de ser superbona… Me la miraré!!!! (Tot el uqe sigui fresquet i àcid em pirra…i el lemon….mmm)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *