Flam de formatge amb coulís de maduixa

Data
17 de juny de 2013
Creat per

Avui us porto unes postres senzilles que tenen l’èxit assegurat: un flam finíssim, tant de gust com de textura.

M’encanten aquestes receptes, són les meves preferides. Tot triturat amb el túrmix i que treballi el forn tot sol, je je je… Realment us recomano que el proveu!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 250ml de llet
• 350g de formatge fresc
• 7 ous
• 100g de sucre

Preparació:

Triturar tots els ingredients amb el túrmix.
Abocar dins el motlle (si no és de silicona, untar amb caramel líquid o folrar-lo amb paper d’alumini). Tapar-lo de sobre per evitar que agafi color.
Coure’l 30 minuts al bany Maria a 160º.
Deixar refredar i desemmotllar. Servir-lo acompanyat d’un coulís de maduixa.

Bon profit!

Comparteix

36 comentaris a “Flam de formatge amb coulís de maduixa”

  1. Que bo Gemma!! a casa ens encanta el flam de formatge i sempre estem buscant noves receptes. I si són així de fàcils encara millor, a mi també m’encanta que el forn treballi sol 😉 Petons!!

  2. Aquest no té excusa de cap tipus!!!
    A veure si aquest cap de setmana em poso les piles i el faig…
    Gràcies per donar aquestes receptes fàcils i molt bones!!!
    Petonets!!!

  3. Núria, amb mató també ha de quedar boníssim! A mi m’encanten els flams de mató 🙂

    Moltes gràcies pels comentaris, ja veieu que fer postres bones no té cap complicació, je je je…

  4. Et vam trobar a faltar a Bonpreu… ! va etar molt bé, a veure si ens veiem abans de vacances. El flam boníssim! jo le fet amb mató, provaré amb formatge, deu ser similar, oi? petó

Respon a eva Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *