Últim taller del curs!

Data
29 de juny de 2013
Creat per

Sí, el temps passa volant i ja som a punt de començar les vacances… Avui us poso la data de l’últim taller que farem abans de l’estiu:

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 15 places reservades pel divendres 19 de juliol a les 17h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un taller de cuina ràpida i saludable per a les vacances, ideal tenint en compte que la majoria estem a punt de començar les vacances d’estiu, i tindrem poques ganes de cuinar, je je je…

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!!!

Llista d’apuntats: Isabel Bravo, Èlia Varela, Sefa Costa, Cristina Sanaüja, Pilar Villa, Teresa GraellSara Maria Aixàs, Montserrat López, Genís Vinyals, Laura SolanillaMaria RodríguezGlòria Moreno, Teresa Bover, Victòria Mullor, Ana NualartCristina Tercero, Patrícia Mussons i Gemma Clofent.

Comparteix

21 comentaris a “Últim taller del curs!”

  1. Hola Gemma. primer de tot disculpas per no venir el darrer dia de taller. Lios de metges..res important però s’em va passar avisar.
    En el proper, si no pasa res, estare de mini vacances, per tant no podre venir…jeje
    Bon estiu…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *