De vacances!

Data
2 d'agost de 2013
Creat per

Un any més arriba l’estiu i les tan desitjades vacances. Toca fer una parada del blog i gaudir d’uns dies de descans fent allò que m’agrada més: la muntanya. Enguany anirem als Alps i aprofitarem per arribar-nos fins a Chamonix, on volem fer el seguiment del meu pare a la Ultra-trail del Montblanc. A casa nostra, fer vacances no significa seure al sofà ni tombar-se a la platja, je je je…

Aquest estiu és dels més estranys que hauré passat. He acabat el curs de Pastisseria de Restaurant a l’Espai Sucre i ara comença una nova etapa plena d’incògnites. S’acosten canvis a nivell professional que cal reflexionar bé… Canvis que afectaran a tots els altres nivells, al blog també. Però de moment, a l’espera que tot es vagi posant a lloc, marxo amb ganes d’aprofitar al màxim els dies de vacances 😉

Espero que gaudiu d’aquests dies de descans, ens veiem a la tornada!

Comparteix

15 comentaris a “De vacances!”

  1. Gemma, espero i desitjo que gaudeixis de les vacances i quan tornis ben carregada de piles et poses amb aquests nous projectes i ens expliques els canvis!

    petonets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *