Inaugurem la nova temporada de tallers?

Data
14 de setembre de 2013
Creat per

Amb la rutina ja començada, ara és el torn de reprendre els tallers al Bonpreu. Ja no som a temps d’apuntar-nos als del setembre, però sí pel mes d’octubre.

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 30 places reservades pel divendres 25 d’octubre a les 17h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un taller de cuina amb bolets, que amb la temporada de pluges que ha fet, segur que tindrem bolets a dojo. 🙂

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!

Llista d’apuntats: Carme ArceJoan JovéMa Àngels MarianoLaura Solanilla, Cristina Sanaüja, M.Jesus Novillas, Carme Molins, Ana María Pérez, Montserrat López, Èlia Varela, Gemma Serrano, Montserrat Garcia, Sara Maria Aixàs, Teresa Ricart, Pilar Villa, Teresa Graell, Genís Vinyals, Magda Pallàs, Miquel AraSion Caballeria, Victòria Mullor, Teresa Bover, Glòria MorenoIsabel Bravo, Magnòlia Escolano, Sònia Lago, Maria RodríguezCarina DomènechCristina Tercero, Rosa Lleonart, Neus Garcia, Ana Nualart, Patrícia Mussons, M Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Animeu-vos, que ja trobo a faltar aquests tallers!

Comparteix

33 comentaris a “Inaugurem la nova temporada de tallers?”

  1. Hola Gemma, quant de temps ehhh. Bé doncs si em vols apuntar a la llista d’espera, si finalement hi ha lloc, i em vols enviar un correu t’ho agrairé.
    Una abraçada,
    Carme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *