Brownie de xocolata amb llet i fruits vermells

Data
25 de novembre de 2013
Creat per

Aquesta és la recepta de la revista CUINA que he escollit aquest mes de novembre, un brownie amb fruits vermells que vaig fer per celebrar el meu aniversari:

La recepta forma part de la secció i per postres d’en Jordi Roca, que proposa tres brownies ben diferents: un brownie de xocolata i nous, un brownie de xocolata blanca i mandarina, i un brownie de xocolata amb llet i groselles. Ja he tastat brownies amb xocolata negra i xocolata blanca, de manera que vaig decidir provar aquest amb xocolata amb llet. La proposta d’en Jordi Roca és amb groselles, però com que no en tenia les vaig canviar per gerds i nabius. La idea és utilitzar una fruita petita i àcida, que es confiti durant la cocció i aporti un contrast àcid a la dolçor de la xocolata.

A nosaltres ens ha encantat, realment els fruits vermells aconsegueixen rebaixar la sensació de dolçor i fan que el brownie resulti més lleuger. Si encerteu el punt de cocció just, que quedi cremós per dins, obtindreu unes postres sensacionals! I si és un dia especial, fins i tot admet un gelat com a guarnició… 😉

Aquí teniu la recepta:

Bon profit!

Comparteix

33 comentaris a “Brownie de xocolata amb llet i fruits vermells”

  1. Que bo!!! tinc una amiga que no li agrada la xocolata negra, així que la propera vegada que vingui a casa si faré aquest brownie, estarà encantada!!! I a nosaltres com que tot el que porti xocolata ja ens agrada ho disfrutarem igual!! ñam!! que bo!!

    Petonets!!

  2. Boníssim ha de ser, Gemma! a mi la xocolata que m’agrada més és la negra (ben negra), però no diria pas que no a aquest Brownie!! I menys si porta fruites vermelles, que són l’altra meva perdició ^^
    Se li veu una textura fantàstica. Petons i felicitats una altra vegada!

  3. que boo el brownie ehh…i mira que no soc de xocolata, pero el brownie tu….amb fruits vermells ha de ser encara millor, mes refrescant, no? a veure si un dia trobes una recepta de brownie de xocolata blanca, que un dia el vaig fer i va quedar un nyap jeje petons i gracies pels anims, sempre va be!

  4. Me encantan los brownies y a mi hija la pierden, por lo que los preparo con cierta frecuencia, pero lo suelo preparar con frutos secos, de modo que este con frutos rojos, habrá que probarlo porque su aspecto no puede ser más tentador.

    Un besín.

  5. Marina, a mi em passava el mateix, la xocolata amb llet era la única que em faltava per fer brownies…

    Dolça, jo ja tinc el de xocolata blanca amb mandarina pendent per fer-lo el proper cop, que té una pinta boníssima!

    Lídia, moltes gràcies! No vam poder fer les celebracions dels altres anys per culpa dels horaris a la feina, però almenys aquest brownie va servir per fer una petita celebració 😉

    Laura, doncs ja li podràs fer un brownie, que la majoria de receptes són amb xocolata negra. A veure si li agrada a la teva amiga 😉

    Mi cocina naranja, a mi el contrast de la xocolata amb l’acidesa dels fruits vermells també m’agrada molt. I moltes gràcies per les felicitacions!

  6. Bet, la textura del brownie és important, oi? Ha de quedar cremós, que no quedi sec… i amb els fruits vermells queda més lleuger.

    Roser, ostres, doncs en aquest mateix número hi ha la recepta del de xocolata blanca… tens la revista CUINA? Si no, et puc mirar d’enviar una foto de la recepta…

    Nieves, el clásico brownie con nueces es el más tradicional, pero este también queda rico. Seguro que a tu hija le encantará 😉

    ANABDN, has resumit molt bé com queda aquest brownie!

    Júlia, si el proves de fer segur que us agradarà!

    Maria Dolores, no en va sobrar ni una engruna, je je je…

  7. Hola Gemma!
    No he provat mai el brownie de xocolata amb llet! Deu ser més suau de gust però potser més dolça oi?
    El contrast dels fruits vermells amb la xocolata també m’encanta! 😉
    Una abraçada!
    Nuni

  8. Moltes felicitats Gemma.
    Per descomptat que la pinta d’aquest brownie és deliciosa.M’ encanten els bescuits així de sucosos,i amb xocolate es ja irresistible.
    Besets i felicitats de nou.

  9. Era bo, oi Pol? 😀

    Miquel, les receptes del Jordi Roca tenen l’èxit assegurat. I pel meu aniversari no podia fallar, je je je…

    Mayte, benvinguda al blog! M’alegro que t’agradi el brownie 🙂 Ara vinc a fer una visita al teu blog, que no et coneixia.

    Eva, no vam poder fer la festa dels Escorpins que fem cada any, perquè vaig molt liada a la feina, però amb aquest brownie també ho vam celebrar molt bé 😉

    Nuni, queda més suau de xocolata, però no més dolç. La proporció de sucre és menor, i el contrast amb la fruita àcida fa que sembli ménus dolç encara.

    Maria moltes gràcies! A mi també m’agraden cremosos i tendres per dins. Si es cou massa, queda sec i ja no és tan bo, oi?

  10. A casa som molt xocolaters i els diumenges sempre procuro sorprendre’ls amb algun pastís de xocolata. Aquest brownie té tots els números per ser el proper.

  11. CristinaT, a nosaltres ens va quedar pendent tastar-lo amb gelat… no en tenia gens al congelador! Així que l’hauré de tornar a fer per tastar-ho tot junt, je je je…

    Teresa, moltes gràcies! Ja veus que al Pol li va agradar molt, je je je… amb crítics així dóna gust cuinar, oi? 😉

    La cuina de l’Eri, moltes gràcies! I tant, per l’aniversari valen totes les excepcions, que un dia és un dia! 😀

    Eva, jo amb xocolata amb llet tampoc, per això vaig descidir provar aquesta recepta… i la veritat és que va triomfar, èxit assegurat!

  12. Crisitna, quan temps sense saber de tu! Moltes gràcies, la veritat és que queda molt bo. I les receptes del Jordi Roca ja sabem que són èxit assegurat 😉

    Anna, estic segura que a la teva filla li encantarà!!!

    Elena, qunia sort que té la teva família, ja veig que els tens molt mimats 😉

    Laia, boníssima!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *