Gelat de pal de mascarpone, galeta i xocolata

Data
23 de juliol de 2014
Creat per

Avui us proposo unes postres molt adequades per la intensa calor d’aquests dies, un gelat fàcil de fer a casa i moooooooolt llaminer:

La setmana passada el programa Cuines de TV3 va fer un monogràfic dedicat a les postres fredes, amb el pastisser Lluís Estrada com a protagonista. En Lluís és fill de la pastisseria Canal de Barcelona, i a mi em va fer molta gràcia veure’l a TV3 ja que el coneixia de la seva col·laboració amb el programa “Cuina de Carbó” de COM Ràdio (com et trobem a faltar Mireia!). Encara recordo les discussions de broma que tenia amb la Mireia perquè no adaptava prou les receptes professionals a les cuines casolanes, je je je… En fi, que ara que ja no el puc escoltar a la ràdio, em va fer molta gràcia poder-lo veure a la televisió.

Totes les receptes d’en Lluís van ser sensacionals. I amb moooooolt èxit! Només cal fer un repàs per la xarxa de blogs gastronòmics per descobrir que, comptant la meva, ja hem fet tres de les cinc receptes de la setmana! Podeu llegir el sensacional Bescuit Glacé que ha fet la Teresa, o les temptadores Trufes Gelades que ha fet la Mercè. Ara només falta que algú s’animi a fer el gelat de tres colors o el pijama, je je je…

Què us puc dir d’aquest gelat de pal? Doncs que és molt molt llaminer. Imagineu-vos: una crema de mascarpone glaçada, amb una galeta i una xocolata super cruixent a cada mossegada, mmm… de vici total! I el millor de tot: la recepta és super fàcil! Quan vaig veure la recepta em va encantar per la seva senzillesa i també pel resultat tan vistós i original. Una idea divertida, segur que també hauria agradat a la Mireia Carbó. Que durant el programa, en Lluís expliqués el nom tècnic de la crema muntada de mascarpone, també ho vaig trobar molt interessant.

Si voleu llegir la recepta, la trobareu a la web del programa Cuines.

I també us deixo el vídeo, ja se sap que una imatge val més que mil paraules 😉


Bon profit!

Comparteix

15 comentaris a “Gelat de pal de mascarpone, galeta i xocolata”

 1. Nyam!!! que bé t’ha quedat!!!! Més xulos que a la tele!!!! Aquesta setmana vaig disfrutar amb el Cuines!!! Tinc en portes fer aquest, no sabia amb quin començar… i va ser el bescuit! que està molt bo! però el següent serà el gelat de pal! Espero que quedi bé i bo!! Gràcies per l’enllaç!!! ets un solete!!! Que no fem vacances aquest any??? jo començo l’11/08… encara queda…! petons!

 2. Gemma, veig que tots els llaminers hem practicat alguna recepta de la setmana passada! 😀
  T’han quedat uns gelats fantàstics!
  Jo també els vull provar ben aviat. Aquest cap de setmana van caure les trufes gelades i el bescuit glacé. 😉
  Bon estiu!

 3. Oh que bons!!! A casa ens va agradar molt aquella setmana del Cuines, i em va fer gràcia ja que algunes vegades hem comprat a la pastisseria Canal, ho fan tot boníssim!!
  A veure si ens atrevim a fer alguna recepta.
  Petons Gemma, i bon estiu!! 🙂

 4. Jo també vaig veure el programa i em vaig quedar amb la boca oberta pel resultat tan llaminer i aparentment tan fàcil de fer. Ho provaré segur. Felicitats Gemma, t’han quedat perfectes! 🙂

 5. Sembla que no pugui ser que siguin tan fàcils de fer!! i a més de boníssims queden súper vistosos… així que, una altra recepta cap a les pendents!! un petó i bon estiu!

 6. Que macos! quina pinta que fan! Al principi en veure la foto m’ha recordat a la forma dels fosquitos! Quina gana! Està bé tenir més receptes a banda del tiramisú per utilitzar el mascarpone 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *