De vacances!

Data
10 d'agost de 2014
Creat per

Ha arribat el moment de fer una pausa del blog. Descansar i recuperar energies per tornar després amb la motivació a tope. Dedicar el temps lliure a fer allò que ens agrada més, en el meu cas gaudir de la natura enmig de les muntanyes.

O perdre el temps fotografiant ovelles 🙂

Ens veiem el setembre!

Comparteix

8 comentaris a “De vacances!”

  1. Hola Gemma!!!Molts gracies per la teua benvinguda.
    M’alegre molt de que ja estigues recuperada i hages pogut disfrutar d’eixos paratges i vistes tan fantàstiques i relaxants. Moltes felicitats per eixos 8 anys,que no son poca cosa, i que puguem disfrutar dels teus dolços durant molts anys mes.
    Besets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *