Del Blog Al Plat, una nova convocatòria blogaire

Data
4 d'octubre de 2014
Creat per

Avui no us vinc amb cap recepta, sinó amb una proposta per a blogaires molt interessant i divertida. Ja sabeu que la colla de blogaires gastronòmics és molt activa, tant a nivell de trobades, com de tallers o convocatòries a través de la xarxa. Però des d’un temps cap aquí, trobem a faltar iniciatives com la desapareguda “Recepta del 15”, que cada mes proposava reptes a tots els blogaires. La Mercè, del blog Destapant Cassoles, ha pres el relleu i ens proposa un nou repte molt divertit:

Del Blog al Plat

Es tracta d’un joc que ens farà descobrir a fons els blogs que ens proposi la Mercè. Qui vulgui participar haurà de triar una de les receptes del blog, versionar-la i publicar-la el dia 20 de cada mes. Amb el pas dels mesos, aniran passant pel repte una pila de blogs de cuina, alguns de ben poc coneguts per a la majoria de nosaltres!

En aquesta primera convocatòria, la Mercè m’ha fet un honor molt especial: ser el primer blog escollit per tal que qui vulgui participar s’inspiri en el meu receptari i n’esculli una recepta. Ja us dic ara que serà una primera convocatòria molt dolça 😉

Des d’aquí us animo a participar, que a tots ens agraden aquestes convocatòries blogaries. A veure si entre tots aconseguim que aquest repte es faci tan gran com ho va ser la Recepta del 15! I qui sap si algun mes la Mercè triarà el vostre blog, je je je… Jo us asseguro que a les properes edicions participaré segur.

Ens veiem el proper 20 d’octubre!

Comparteix

11 comentaris a “Del Blog Al Plat, una nova convocatòria blogaire”

  1. Gemma; Espero que em defensis de la Mercé, (destapant cassoles) però he fet un altre recepta del teu blog i l’he publicat, fora de temps. Si em diu alguna cosa, em defensaràs. “plis”?
    Salutacions Gemma¡¡ :O)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *