Galetes de cor

Data
14 de febrer de 2015
Creat per

Avui és el dia. Tocava. Tot i que jo les trobo una mica cursis i gairebé em fa vergonya ensenyar-les, jijiji…

Tot té una explicació. Aquests dies hem estat fent pastissos amb les meves nebodes i em va sobrar massa de galetes. Avui he pensat que la massa m’aniria genial per fer això tan conegut de les galetes vitralls amb caramels, i que ja feia temps que volia provar. De la feina, els motlles que tenia més a mà eren aquests en forma de cor, i he pensat… Per què no? 😉

La massa de les galetes pot ser la que vulgueu. Jo he fet servir la que faig per les galetes decorades, ja que no es deforma gens i la superfície queda molt llisa. Era la massa que em va sobrar de les meves nebodes. L’elaboració és molt senzilla: es tracta d’omplir el forat amb caramels trossejats, que es fonen durant la cocció de les galetes formant aquest efecte vitrall. Queden unes galetes precioses, oi? Ara bé, a mi la textura en boca no m’acaba de convèncer, trobo que quan mossegues el caramel és un pèl massa cruixent. I de sabor… combinar les galetes amb caramel, no sé què dir-vos, jejeje… Però que vaja, que boniques ho són molt!

Bon profit!

Comparteix

23 comentaris a “Galetes de cor”

 1. T’han quedat estupendes. L’any passat en vaig fer amb els alumnes a l’escola per Sant Valentí i els van agradar molt. És el que tu dius, la combinació galeta-caramel és un poc estranya, però queden molt vistoses.
  Una abraçada,
  Júlia

 2. Jo també n’he fet de molt semblants aquesta setmana passada, però encara estan per publicar… jo tampoc sóc gaire de St Valentí així que de moment les aparco uns dies ;). Però s’ha de reconèixer que queden molt xules, eh?? un petó!!

 3. Em falta provar-les….a mi em pirren les farcides amb melmelada d’albercoc. D’entrada si que és una combinació estranya…però ja se sap ara tot s’hi i val i per gustos colors…Veig que t´ha atrevit per Sant.Valenti.

 4. Aunque sí que son conocidas yo nunca las hice, pero como bien dices quedan preciosas y para un regalo a alguna persona que no visite blogs de cocina, también son muy originales, de modo que una manera de aprovechar masa de lo más creativa y bonita.

  Un besín.

 5. Pots ajudar-me i dir-me com puc fer-me un estri per tallar les galetes a 4mm. cassolà?
  No trovo la menera de fer-les totes de la mateixa mida.
  Moltes grácies.

 6. Gemma …cap vergonya de res…!!! T’han quedat ben boniques i per la vista …sabrosissimes de segur.Per cert…qualsevol dia veim a les teus nebodes a master chef…Estaría be eh?
  Besets

 7. De boniques en són un tros! Fan patxoca!
  Jo sóc més de Sant Jordi de fet, però què carai! Qualsevol dia és bo per fer unes galetes boniques!
  Ho havia vist lo de les galetes vitrall amb caramels trencats però no ho he provat mai encara. Potser pel Nadal que ve i així les pengem a l’arbre! 😉
  Una abraçada!

 8. Veritablement són la mar de vistoses … jo tampoc les he tastades mai …. serà que els meus nebodets encara no els hi ha doant per fer galetes amb mi….;-)))

 9. Consol, perdona per no haver-te contestat abans. Quan dius a 4mm imagino que vols dir de gruix, oi?
  Doncs és molt fàcil! Simplement necessites dos llistons (o qualsevol cosa semblant, jo faig servir regletes d’electricitat, de plàstic) del gruix que vols que tinguin les galetes. Les col·loques paral·leles sota cada extrem del corró, i estires la massa fent lliscar el corró sobre els llistons. Ja veuràs com així et queda estirada ben uniforme i al gruix que tu vols 😉

 10. Hola Gemma:
  “Si un día tienes que elegir entre el mundo y el amor, recuerda: Si eliges el mundo quedarás sin amor, pero si eliges el amor, con él conquistarás al mundo.” Albert Einstein
  :))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *